Κεντρική Basket League Αγώνες Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 80-65

Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 80-65

pao kolossos

pao-kolossos

Δίχως να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου με 80-65, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Basket League και πανηγύρισε την πέμπτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το ζητούμενο για τον Τσάβι Πασκουάλ ήταν να ξεκουράσει τους παίκτες του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής, λίγο πριν από τα δύο σπουδαία μεσοβδόμαδα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός) για την Ευρωλίγκα. Ο Καταλανός τεχνικός φρόντισε να ξεκουράσει τους λεγόμενους ως “βασικούς”, δίνοντας αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς Μποχωρίδη και Χαραλαμπόπουλο, αλλά και στον νεαρό Κωστή Γόντικα, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Βασιλόπουλος και Γεωργαλλής με 13 πόντους έκαστος.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, προσπάθησε να μείνει για όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε κοντά στο σκορ και κατάφερε για ένα ημίχρονο (40-33) να κοιτάξει στα μάτια τους “πράσινους”. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πασκουάλ πάτησαν το γκάζι, ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα κι έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-33, 64-50, 80-65.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 5 (1), Φώτσης 8 (2), Φελντέιν 6, Χαραλαμπόπουλος 3 (1), Καλάθης Ν. 8 (2), Ρίβερς 5 (1), Μποχωρίδης 7 (1), Καλάθης Π., Παππάς 12 (1), Γκιστ 7 (1), Μπουρούσης 19 (1), Γόντικας.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Ρέντικ 4, Τσούκου 12 (2), Ρέλεφορντ 4, Βασιλόπουλος 13 (1), Χολ 5, Λιάπης, Γεωργαλλής 13 (4), Αγγελάκος, Αχόνεν 8 (2), Παπαδάκης 3 (1), Γουάτσον 3.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
  • vlado giankovic karditsa paok jpg

    Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

    Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …
  • 6163928 scaled

    Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

    Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…
  • grant panathinaikos paok jpg

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…