Κεντρική Basket League Αγώνες Παναθηναϊκός – Απόλλωνας Πάτρας 96-59

Παναθηναϊκός – Απόλλωνας Πάτρας 96-59

bourou pao

bourou-pao

Tην ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του και να ξεκουράσει τους λεγόμενους “βασικούς” είχε ο Τσάβι Πασκουάλ στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πάτρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα του Καταλανού τεχνικού, δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, διέλυσε τους πατρινούς με 96-59 και πανηγύρισε την έβδομη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” μπήκαν φουριόζοι από το ξεκίνημα, πήραν τεράστιες διαφορές από το πρώτο ημίχρονο κι έφτασαν δια περιπάτου στην τελική επικράτηση.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε μπόλικο χρόνο συμμετοχής στους Λευτέρη Μποχωρίδη και Βασίλης Χαραλαμπόπουλο, ενώ έριξε στο παρκέ για δεύτερη φορά και τον Κωστή Γόντικα. Ο πρώτος, μάλιστα, τα πήγε περίφημα, σκοράροντας 11 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές και κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τζέιμς Φελντέιν με 17 πόντους. Να σημειωθεί πως ουδείς παίκτης του Απόλλωνα πέτυχε πάνω από 10 πόντους. Ο Γιώργος Διαμαντάκος είχε τους περισσότερους (9).

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης κι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός εξαρχής, ήταν δεδομένο πως οι φρουροί της Αχαΐας θα γνώρισαν μεγάλης έκτασης ήττα.

Το σύνολον του Κώστα Μέξα, άλλωστε, δεν υπολόγιζε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρά μόνο εμπειρίες. Οι πατρινοί θα τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 54-30, 72-43, 96-59.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 7, Νίκολς 10, Ρίβερς 11, Μποχωρίδης 11, Καλάθης Π. 9, Φώτσης 7, Παππάς 7, Φελντέιν 17, Χαραλαμπόπουλος 3, Γόντικας 1, Μπουρούσης 4, Καλάθης Ν. 9.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Μέξας): Κόμπινς 7, Χίκεϊ 7, Νιφόρας, Βεργίνης 7, Ντούβνιακ 7, Διαμαντάκος 9, Σλαφτσάκης 4, Ράσελ 4, Μπάβτσιτς 2, Κουζέλογλου 6, Τσιάρας, Καλινόσκι 6.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • 6145855 1

    Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

    Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…
  • mixalis lountzis olympiakos peristeri

    Περιστέρι – Ολυμπιακός 67-85

    Χωρίς να φορτσάρει και με αρκετές απουσίες πέρασε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Τρ…
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…