Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Oφείλουμε να παίξουμε για τη νίκη”

“Oφείλουμε να παίξουμε για τη νίκη”

mackenze mour

mackenze-mour

Το τοπικό ντέρμπι της Πάτρας ανάμεσα στον Απόλλωνα και στον Προμηθέα, είναι ένα από τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της Βasket League που ξεχωρίζουν. Ο ΜακΚένζι Μουρ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, για την αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η άμυνα και τα ριμπάουντ. Αυτοί είναι οι δυο τομείς στους οποίους υστερούμε μέχρι τώρα και τους οποίους καλούμαστε να διορθώσουμε άμεσα, ενόψει των επόμενων αγώνων μας. Κάθε μέρα που περνάει προσαρμόζομαι όλο και πιο πολύ στις απαιτήσεις της ομάδας μου.

Εγώ θέλω να κάνω ό,τι ζητάει από εμένα ο προπονητής μου. Αν θέλει να σκοράρω, θα προσπαθήσω να σκοράρω. Αν θέλει από μένα να οργανώνω το παιχνίδι, να παίζω άμυνα ή να παίρνω ριμπάουντ, αυτό ακριβώς θα κάνω. Δεν θέλω να σταθώ, όμως, στο τι πρέπει να κάνω μόνο εγώ, αλλά στο πως θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη ολόκληρη η ομάδα.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Γνωρίζω ότι ο αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και ότι θα είναι ο πρώτος στην ιστορία των δυο αντιπάλων, όμως εμείς οφείλουμε να παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε διαβάσει το παιχνίδι του Απόλλωνα και θέλουμε να παίξουμε σκληρά και να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Μοχάμεντ Φαγιέ με την σειρά του, σχολίασε: “Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα παιχνίδι ”must win”. Ξέρουμε τα ατού του αντιπάλου μας. Ο Απόλλων διαθέτει μεγάλους σουτέρ και δεινούς σκόρερ. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, τότε θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατή άμυνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Νομίζω ότι εκεί πρέπει να το εστιάσουμε. Επιβάλλεται να παίζουμε πιο σκληρά, πιο δυναμικά και πιο μαχητικά, να μπαίνουμε μέσα σε όλες τις φάσεις και να διεκδικούμε όλοι τα ριμπάουντ”.

Tέλος ο Νίκος Πέττας, είπε: “Το μπασκετικό επίπεδο των φιλάθλων της Πάτρας είναι αρκετά υψηλό. Θεωρώ και θέλω να πιστεύω ότι αρκετοί που θα έρθουν στο γήπεδο θα χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες. Όπως σε όλα τα τοπικά ντέρμπι, αυτό που θα μετρήσει δεν είναι τόσο η τακτική, όσο το πάθος, η ένταση και η θέληση που θα βγάλει κάθε ομάδα στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…