Κεντρική Ασίστ Shadow Ο ΠΣΑΤ τιμάει τον Ιτούδη

Ο ΠΣΑΤ τιμάει τον Ιτούδη

dimitris itoudis cska moscow mosxas team omadiki omada

dimitris-itoudis-cska-moscow-mosxas-team-omadiki-omadaO ΠΣΑΤ θα τιμήσει τον Δημήτρη Ιτούδη, για την κατάκτηση της περσινής Euroleague, στη γιορτή των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και μαζί με τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να τιμηθούν κορυφαίοι αθλητές από όλα τα σπορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

Ο Δημήτρης Ιτούδης, προπονητής της ομάδας μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία κατέκτησε φέτος την Ευρωλίγκα, θα βραβευτεί στη διάρκεια της φετινής Γιορτής Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απευθείας από τα κανάλια Novasports.

Ο Έλληνας προπονητής, μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, δήλωσε: “Ευχαριστώ το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ για την τιμή που μου κάνει με τη βράβευση αυτή. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σημασία αλλά και τη βαρύτητα της τιμητικής διάκρισης και δεσμεύομαι ότι τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο και συνέπεια, έτσι ώστε να εκπροσωπούμε τα ελληνικά χρώματα, με τον καλύτερο τρόπο, στο εξωτερικό”.

Επίσης, το Δ.Σ. αποφάσισε, να τιμηθούν με Ειδικές Βραβεύσεις, οι:

Μανώλης Καραλής, αθλητής Στίβου, με την κορυφαία φέτος επίδοση στον κόσμο στο αγώνισμα του Επι Κοντώ, στην κατηγόρια Παίδων (Έπαθλο ανερχόμενου ταλέντου).

Στέφανος Τσιτσιπάς, αθλητής Τένις, κορυφαίος φέτος στην Παγκόσμια κατάταξη Εφήβων και Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του (Έπαθλο ανερχόμενου ταλέντου).

Αποστόλης Χαριτωνίδης, μαχητής της ζωής και του αθλητισμού.

Κατερίνα Ζαφειροπούλου, 13χρονη αθλήτρια Τένις, για την αλτρουιστική της συμπεριφορά στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα (Τιμητική διάκριση Αθλητικού Ήθους).

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η  εταιρεία Stoiximan.Gr

Χορηγός Επικοινωνίας της εκδήλωσης τα κανάλια Novasports

Χορηγός της εκδήλωσης η αεροπορική εταιρεία AEGEAN

Υποστηρικτής της εκδήλωσης ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…