Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “O κόουτς ξέρει τον τρόπο”

“O κόουτς ξέρει τον τρόπο”

gist

gist

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τα δύο δύσκολα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης (16/11, 21:00) και Ολυμπιακό (18/11, 21:15) που καλείται να δώσει ο Παναθηναϊκός μέσα σε μία εβδομάδα. O Αμερικανός τόνισε πως αυτή την στιγμή, στο “τριφύλλι” σκέφτονται μόνο την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους και όχι εκείνη με το Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Κοιτάζουμε ένα ματς κάθε φορά. Αυτήν τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε καθόλου το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παρά μόνο αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη. Κοιτάζουμε μόνο πώς θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και έτοιμοι για την αναμέτρηση στην Ισπανία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα.

Ο κόουτς Πασκουάλ ξέρει καλά τη Ρεάλ και σίγουρα θα έχει τις ιδέες του γι’ αυτό το ματς. Εχει παίξει πολλές φορές εναντίον του κόουτς Λάσο, οπότε γνωρίζει πολύ καλά πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Θα δούμε το πλάνο του, θα μας το αναλύσει και από εκεί και πέρα είναι θέμα και των παικτών να εκτελέσουμε σωστά τις οδηγίες που θα μας δώσει.

Για τις αλλαγές του Πασκουάλ: “Για μένα δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αλλωστε πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω αλλάξει και πέντε προπονητές. Σίγουρα έχει διαφορετική φιλοσοφία, αλλά ο παρονομαστής είναι ίδιος. Ολοι οι προπονητές θέλουν από τους παίκτες του το ίδιο πράγμα” .

Για την Ρεάλ:Σίγουρα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με πέρυσι και πρέπει να δούμε με λεπτομέρεια τι στυλ μπάσκετ παίζει, που είναι δυνατή, όπως επίσης και τις αδυναμίες της που πρέπει να χτυπήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…