Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”

“Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”

olympiakos 2

olympiakos-mantzaris-kolossos

O Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (24/11, 19:45). Ο παίκτης των Πειραιωτών στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης και χαρακτήρισε την Μακάμπι επικίνδυνη.

Αναλυτικά:
“Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη στο ένας εναντίον ένας, έχει παίκτες οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους και μπορεί ο καθένας να σε… σκοτώσει στην καλή του βραδιά. Πιστεύω ότι τα πάντα θα κριθούν στην άμυνα, να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί είναι μία ομάδα που της αρέσει πάρα πολύ να τρέχει.

Ακόμα και όταν έχει δεχτεί καλάθι τρέχουν για να σκοράρουν και για αυτό το λόγο πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Έχουμε πει ότι η φιλοσοφία μας ξεκινάει από την άμυνα, εκεί θα πρέπει να είμαστε καλοί για να μας δώσει τις νίκες που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια”

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός: “Δεν αλλάζει την ισορροπία μας. Παίζουμε με τον κόσμο μας, στην έδρα μας. Αυτό είναι πλεονέκτημα για μας όταν παίζεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά ξέρουμε ότι η Μακάμπι είναι μία επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.

Οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην εφησυχάσουμε καθόλου. Η Μακάμπι είναι μία ομάδα που μπορεί να χάσει με διαφορές μεγάλες αλλά και να γυρίσει από διαφορές μεγάλες”.

Για το σερί νικών και το που φτάνει το φετινό… ταβάνι της ομάδας: “Δεν είμαι ο ειδικός για να σου πω πότε θα είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν έχουμε το χρόνο και το διάστημα να κάνουμε προπονήσεις και να βελτιωθούμε μέσα από αυτές, οπότε το μόνο που μας μένει είναι να δούμε πάρα πολλά βίντεο για να δούμε και την ομάδα μας.

Είναι πιο πολύ στο μυαλό σου η βελτίωση σου από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μακάρι σε απόδοση να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…