Κεντρική ΝΒΑ_ “Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει ταβάνι όπως ο Νοβίτσκι”

“Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει ταβάνι όπως ο Νοβίτσκι”

antetokounmpo kidd11

Oct 22, 2014; Milwaukee, WI, USA; Milwaukee Bucks head coach Jason Kidd talks with guard Giannis Antetokounmpo (34) during the fourth quarter against the Minnesota Timberwolves at BMO Harris Bradley Center.  Minnesota won 110-91.  Mandatory Credit: Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει μπει στο ταβάνι όπως ο Νοβίτσκι στα 19-20 δήλωσε ο Τζέισον Κιντ. Οι Μπακς ηττήθηκαν στο Ντάλας από τους Μάβερικς και ο Έλληνας άσσος δεν είχε καλή παρουσία, αφού φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ.

Ωστόσο παρά την ήττα των “ελαφιών”, τα φώτα ήταν στραμμένα στον Gianni, ο οποίος αναμφίβολα έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί,

” Δεν υπάρχει ταβάνι”.Είναι στο χέρι του αν θα παίξει πλέι μέικερ. Δεν είχε μπει ταβάνι στον Ντιρκ στα 19-20 χρόνια του. Εδώ στο Ντάλας είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να μας πηγαίνει μία “βόλτα” που κανείς δεν ήξερε που θα σταματήσει. Ο Γιάννης βρίσκεται στο ίδιο καράβι. Έχει την ικανότητα να κάνει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο. Όπως ο Ντιρκ, θέλει και αυτό να νικάει”, ήταν τα λόγια του Κιντ σε ιστοσελίδα του Ντάλας.

Από την πλευρά του ο συμπαίκτης  του Αντετοκούνμπου Τζέισον Τέρι, δήλωσε:”Το ταβάνι του είναι τόσο ψηλό που μου θυμίζει αρκετά τον Σκότι Πίπεν αλλά σε διαφορετικό στιλ. Είναι απίστευτος αθλητής αλλά με έλεγχο των κινήσεων του. Είναι δουλευταράς. Πάντα περηφανευόμουν στην καριέρα μου πως πήγαινα πρώτος και έφευγα τελευταίος από το γυμναστήριο, αλλά αυτόν δεν μπορώ να τον νικήσω. Η θέληση του να γίνει ο σπουδαιότερος είναι απίστευτη! Είναι ήδη πάρα πολύ καλός”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…