Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νίκολς: “Έχουμε κάνει πολλά μαθήματα με τον Πασκουάλ”

Νίκολς: “Έχουμε κάνει πολλά μαθήματα με τον Πασκουάλ”

nichols

nichols

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί για την Πόλη, όπου αύριο (4/11, 19:45) θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Ντιμίτρις Νίκολς, μιλώντας για το παιχνίδι με τους Τούρκους, τόνισε πως η ομάδα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη, δουλεύοντας σκληρά υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

“Θέλουν να κερδίσουν όπως κι εμείς. Προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Κάναμε καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα. Έχουμε αυτοπεποίθηση κι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε”, δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Σε ερώτηση για το αν θα δείξουν μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιον παίκτη της Εφες, απάντησε: “Πρέπει να μας απασχολεί τι θα κάνουμε εμείς και πως θα βγάλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε δουλέψει σε άμυνα κι επίθεση. Να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Τέλος, για το αν έχουν προλάβει να μάθουν τη φιλοσοφία του Πασκουάλ, υποστήριξε: “Έχουμε κάνει πολλά “μαθήματα” για τι πρέπει να κάνουμε. Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…