Κεντρική Διεθνή Νίκη πριν το ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα

Νίκη πριν το ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα

barcelona

barcelona

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ταϊρίς Ράις και Πέτερι Κόπονεν, η Μπαρτσελόνα πήρε το μεγάλο διπλό στην έδρα της Μούρθια με 80-99 για την 8η αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος  και πλέον θα προετοιμαστεί για την μάχη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (16/11).

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πηγαίναν χέρι-χέρι χωρίς κάποια να μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, αλλά οι ”Μπλαουγκράνα” πάτησαν το γκάζι και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 34-41, με τους Τόμιτς και Κοπόνεν να οδηγούν στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ράις και Χολμς ανέλαβαν δράση και οδήγησαν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγηθεί ακόμη και με 16 πόντους, 56-72 στο 30’. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς η Μούρθια προσπάθησε να αντεπιτεθεί χωρίς όμως να καταφέρει κάτι και η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 80-99.

Κορυφαίοι για τους Καταλανούς οι Ράις και Κόπονεν με 23 πόντους  αντίστοιχα, ενώ ο δικός μας Στράτος Περπέρογλου να σημείωσε 4 πόντους, 3 ριμπάουντ και μία ασίστ. Στην αντίπερα όχθη κορυφαίος για τους ηττημένους ο Φακούντο Καμπάτσο με 24 πόντους.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…