Κεντρική Basket League Άρης “Να βρούμε τι φταίει…”

“Να βρούμε τι φταίει…”

Vassilis Simtsak

Vassilis Simtsak

Θετική παρουσία στο ματς με την Νίμπουρκ είχε ο Βασίλης Σίμτσακ (πέτυχε 12 πόντους με 5/5 δίποντα και 2/2 βολές) αλλά αυτό δεν έφτανε για να “αρπάξει” το “διπλό” ο Άρης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δήλωσε:

“Είναι μια δύσκολη ήττα. Για τρίτο σερί παιχνίδι μπήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο με το μυαλό μας κάπου αλλού, έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Τις δύο πρώτες φορές ο Θεός μας το έδωσε αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς. Είναι δύσκολη ήττα, χάσαμε σε μια έδρα που μπορούν να περάσει η Μπάνβιτ και η Μονακό. Υπάρχει στενοχώρια και προβληματισμός. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε”.

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στα τελευταία ματς: “Είναι θέμα συγκέντρωσης στο αγωνιστικό πλάνο που βγάζουμε τις προηγούμενες μέρες. Δεν κάνουμε τίποτα από αυτά που έχουμε πει. Στην επίθεση δυσκολευόμαστε να βάλουμε εύκολα καλάθια και δεχόμαστε εύκολα καλάθια. Μας παίρνει και η ψυχολογία από κάτω όταν κυνηγάς στο σκορ. Θα δεχτείς ένα καλάθι και θα στενοχωρεθείς πάλι… Είναι μια διαδικασία επίπονη. Δύο φορές την γλιτώσαμε, σήμερα το πληρώσαμε”.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: “Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βάλουμε μυαλό από όλα όσα έχουν γίνει στα τρία τελευταία ματς γιατί αν μπούμε έτσι στο ματς με τον Παναθηναϊκό, οι αντίπαλοι θα έχουν εύκολο βράδυ. Πρέπει να μιλήσουμε, να βρούμε τι φταίει και να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς”.

Ζάρας: “Δεχτήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό”

Ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε: “Συγχαρητήρια στη Νίμπουρκ. Ξέραμε ότι η είναι μία ομάδα που τρέχει και αυτό μας κόστισε στο πρώτο δεκάλεπτο. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Κόστισαν και τα 20 λάθη που κάναμε… Πρέπει να δουλέψουμε και να μπαίνουμε στα παιχνίδια πιο δυνατά. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…