Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να γράφετε ότι φταίω εγώ όταν χάνουμε”

“Να γράφετε ότι φταίω εγώ όταν χάνουμε”

Sfairopoulos Olympiacos

Sfairopoulos-Olympiacos

O Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε την ομάδα του να παίρνει μία πολύ πιο εύκολη νίκη απ’ ότι ο ίδιος περίμενε απέναντι στην ΑΕΚ και ο προπονητής των ερυθρόλευκων, τόνισε πως “όταν η ομάδα κερδίζει θέλω να γράφετε μόνο για τους παίκτες, όταν χάνει να γράφετε μόνο για μένα, ότι φταίω εγώ”, πριν συνεχίσει, λέγοντας:

“Είναι μια σημαντική νίκη, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έχει βλέψεις να σπάσει το δίδυμο της κορυφής, που ήταν αήττητη και είναι ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά και ήρθε η νίκη εύκολα. Οι παίκτες μας αντέδρασαν πολύ καλά μετά την ήττα με τη Μακάμπι. Μέχρι το 35’ είχαμε δεχτεί 53 πόντους και στο τέλος μειώθηκε η διαφορά.

Είχαμε τον έλεγχο εξ αρχής και ξεφύγαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Είχαμε διάθεση και φαίνεται από τα επιθετικά ριμπάουντ και τα έντεκα κοψίματα που κάναμε. Δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια με τόσα κοψίματα και αυτό δείχνει τη διάθεση για ομαδική και προσωπική άμυνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και βοήθησε την ομάδα και να ευχηθώ περαστικά στον Κώστα Βασιλειάδη για τον τραυματισμό του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…