Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό μας”

“Να διαχειριστούμε τον ενθουσιασμό μας”

georgalis

georgalis

Μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε με νίκη, ο Κολοσσός υποδέχεται τον Κόροιβο (5/11, 17:00) και ευελπιστεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γιάννης Γεωργαλής ενημέρωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και μίλησε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

“Ερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, όπου στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Η ομάδα δείχνει σιγά σιγά αρκετά σημάδια βελτίωσης, αλλά έχουμε και άλλα περιθώρια να γίνουμε ακόμη καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα μας, αλλά ό,τι έγινε… έγινε στο ΣΕΦ.

Πλέον, είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε το ματς στον Πειραιά, που η αλήθεια είναι ότι μας τόνωσε το ηθικό αρκετά, γιατί έχουμε μπροστά μας παιχνίδια πολύ σημαντικά και έτσι ό,τι κάναμε θα ήταν δώρο… άδωρον, αν δεν πάρουμε τις νίκες που πρέπει.

Πρέπει να διαχειριστούμε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό μας, καθώς ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Κόντρα στη Δόξα Λευκάδας έδειξε πως είναι μία πολύ μαχητική ομάδα και δεν παρατάει τα παιχνίδια, όποια και αν είναι η διαφορά. Θέλει μεγάλη προσοχή και καθόλου εφησυχασμός.

Ευτυχώς, δεν έχουμε κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, πέραν του Χρήστου Σαλούστρου. Στόχος φυσικά είναι μόνο η νίκη, γιατί όπως έχουμε πει και πιο πριν, πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Γι’ αυτό, απαιτείται συγκέντρωση και τα 40 λεπτά και μαζί με τον κόσμο μας, ο οποίος μας δίνει μεγάλη ώθηση στο Βενετόκλειο, να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στην έδρα μας, που είναι και η δύναμή μας.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…