Κεντρική Διεθνή Μουίζνιεκς: “Δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚ στην έδρα του”

Μουίζνιεκς: “Δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚ στην έδρα του”

muznieks

muznieks

Ο τεχνικός της Βέντσπιλς, Kάρλις Μουίζνιεκς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: “Μπράβο στον ΠΑΟΚ που κέρδισε ένα σημαντικό ματς. Εμείς αρχίσαμε καλά και παίζαμε σωστά αλλά ξέραμε πως είναι δύσκολο να παίξεις εδώ. Ο κόσμος αποτελεί παράγοντα του αγώνα, σπρώχνει την ομάδα του ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιξε επιθετική άμυνα κατά την διάρκεια του αγώνα.

Εμείς επιστρέψαμε στο ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα μου έχει καλούς σουτέρ και γι’ αυτό σουτάραμε πολλά τρίποντα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε επιθετική άμυνα και στην συνέχεια δεν έμπαιναν τα σουτ με αποτέλεσμα το ποσοστό να είναι χαμηλό (5/23 τρίποντα οι Λετονοί). Στον όμιλό μας δεν υπάρχει φαβορί. Τα ματς θα είναι δύσκολα και ίσως να φτάσουμε στις τελευταίες αγωνιστικές και να μην έχει ξεκαθαρίσει η πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του“.

Σκέλε: “Το χειρότερό μας δεύτερο δεκάλεπτο”

Ο καλαθοσφαιριστής της Βέντσπιλς, Άιγκαρς Σκέλε, τόνισε: “Αρχίσαμε καλά αλλά παίξαμε στην συνέχεια το χειρότερό ματς δεύτερο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατά, οι φίλαθλοι τον υποστήριξαν και στην παράταση κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…