Κεντρική Basket League Άρης “Μονοψήφιος” Κάμινγκς για… πρώτη φορά

“Μονοψήφιος” Κάμινγκς για… πρώτη φορά

cummings

cummings

dragolias-nikosΟ Άρης δεν τα κατάφερε απέναντι στους Σκαϊλάινερς και ηττήθηκε με 81-74 καθώς “πλήρωσε” το γεγονός πως στην τέταρτη περίοδο δέχτηκε 31 πόντους. Ένα ακόμη “μειονέκτημα” των “κιτρίνων” στο συγκεκριμένο ματς ήταν το γεγονός πως ο Γουίλ Κάμινγκς έμεινε στα… ρηχά. Ο Αμερικανός πέτυχε έξι πόντους και μάλιστα για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν (2016-17) είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων αφού σε όλους τους άλλους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, είχε διψήφιο αριθμό πόντων.

Το γεγονός, βέβαια, ότι είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων στο ματς της Τετάρτης, δεν αναιρεί την θετική παρουσία που έχει φέτος στον Άρη στον οποίο έχει δώσει αρκετές βοήθειες και αν μη τι άλλο έχει σταθερότητα στο παιχνίδι του.

Οι πόντοι του Κάμινγκς σε Ελλάδα και Ευρώπη:
Αρης-Κύμη: 14 πόντους
Αρης-Τρίκαλα: 15 πόντους
Ρέθυμνο-Άρης: 12 πόντους
Άρης-ΠΑΟΚ: 13 πόντους
Προμηθέας Πατρών-Άρης: 11 πόντους
Άρης-Ολυμπιακός: 12 πόντους
Κόροιβος-Άρης: 27 πόντους
Άρης-Παναθηναϊκός: 17 πόντους
Έλιος Ντομζάλε-Άρης: 11 πόντους
Άρης-Μπάκεν Μπεαρς: 10 πόντους
Ναχαρίγια-Άρης: 13 πόντους
Άρης-Μπάνβιτ: 16 πόντους
Νίμπουρκ-Άρης: 21 πόντους
Σκαϊλάινερς-Άρης: 6 πόντους

Η… περίεργη επίθεση στους οπαδούς του Άρη

Δίχως να υπάρχει πρόκληση από πλευράς φίλων του Άρη, οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης δέχτηκαν επίθεση από Γερμανούς κουκουλοφόρους μετά το ματς κόντρα στους Σκαϊλάινερς. Λέγεται πως για αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια από πλευράς Γερμανών, ίσως έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι οι φίλοι των “κιτρινόμαυρων” έχουν αδελφοποιηθεί με αυτούς της Ντόρτμουντ, την οποία θα αντιμετωπίσει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης (η Φρανκφούρτη είναι η πόλη που εδρεύουν οι Σκαϊλάινερς) το Σάββατο (26/11).

Όπως γράψαμε, το θετικό είναι ότι δόθηκε αίσιο τέλος με τους 16 συλληφθέντες φίλους του Άρη (έμειναν ελεύθεροι) αλλά και τον οπαδό των “κιτρίνων” που τραυματίστηκε (είχε μεταφερθεί σε ξενοδοχείο αφού πρώτα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες), με τον εντεταλμένο σύμβουλο της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Μάνο Λάσκαρη να δίνει την λύση καθώς από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των φίλων του Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…