Κεντρική Γυναίκες Μοναδική απούσα η Μάλτση

Μοναδική απούσα η Μάλτση

ellada gunaikes

ellada-gunaikes

Η Εθνική Ελλάδος των Γυναικών, αναχώρησε για την Χαλκίδα όπου θα αντιμετωπίσει την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Δεκατέσσερις παίκτριες πήρε μαζί του ο Κώστας Κεραμίδας, εκτός αυτών η Εβίνα Μάλτση, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι Ελληνίδες παίκτριες που απαρτίζουν την αποστολή είναι: Ναυσικά Σταυρίδου, Αγγελική Νικολοπούλου, Ζωή Δημητράκου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάτση, Πέλη Παπαμιχαήλ, Λολίτα Λύμουρα, Κατερίνα, Σωτηρίου, Αφροδήτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού, Στέλλα Φουράκη, Άννα Σπυριδοπούλου, Στέλλα Καλτσίδου και Ιωάννα Δίελα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ μίλησε ο Κώστας Κεραμίδας, οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες τις προετοιμασίας.

“Οι πρώτες τρεις ημέρες της προετοιμασίας δεν πήγαν άσχημα, αγωνιστικά. Το μόνο μας πρόβλημα ήταν οι πολλοί τραυματισμοί. Όσο πλησιάζουμε στους αγώνες υπάρχει αρκετά καλή αποκατάσταση. Μοναδικό ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση της Εβίνας Μάλτση. Ακόμα δεν ξέρουμε εάν θα μπορέσει να μας βοηθήσει.

Η ίδια έχει το πάθος, τη θέληση και την επιθυμία να αγωνιστεί. Άλλωστε, η Εθνική είναι πάνω από όλα. Λόγω των πολλών τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε αποφασίσαμε να πάμε στη Χαλκίδα με 14 παίκτριες. Εκεί θα αποφασίσουμε τις 12 που θα παίξουν με τη Βουλγαρία και ποιες θα ταξιδέψουν για τη Ρωσία“, ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…