Κεντρική Διεθνή “Μία από τις χειρότερες νύχτες της ζωής μου”

“Μία από τις χειρότερες νύχτες της ζωής μου”

bartzokas

bartzokas

Η Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα υπέστη μία τρομερά μεγάλη ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην ισπανική “μάχη” και στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει πως το συγκεκριμένο βράδυ ήταν ένα από τα χειρότερα της ζωής του.

Όλα όσα είπε ο προπονητής των “μπλαουγκράνα“:
“Το βράδυ μετά τον αγώνα με την Ρεάλ ήταν ένα από τα χειρότερα της ζωής μου στην καριέρα μου. Και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλους στην ομάδα. Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι. Ήμασταν εξαντλημένοι και η Ρεάλ ξεκίνησε με 8/9 τρίποντα.

Δεν ήταν φυσιολογικό, αλλά μετά από αυτό παραδοθήκαμε. Έχω πει στους παίκτες μου όμως πως ό,τι κι αν συμβεί, είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε, πρέπει να παλεύουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία του συλλόγου.

Τους έχω πει ότι είμαι με το μέρος τους και καταλαβαίνω ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά υπάρχουν προσδοκίες, επειδή όλοι περιμένουν από μία ομάδα όπως η Μπάρτσα να τα κερδίσει όλα κι ας έχουμε προβλήματα τραυματισμών”.

Ενώ, τόνισε πως υπάρχουν περισσότεροι από 5 τραυματισμοί στην ομάδα του, λέγοντας: “Πρέπει να ξέρετε ότι πέρα από τους 5 τραυματίες έχουμε και άλλα προβλήματα.

Ο Μπραντ Όλεσον για παράδειγμα έχει πρόβλημα στο πόδι και ο γιατρός μας τον παρακαλάει να ξεκουραστεί, ενώ δεν προπονήθηκε πριν τον αγώνα με την Ρεάλ. Ο Ταϊρίς Ράις κάνει θεραπεία από το καλοκαίρι.

Υπάρχουν στιγμές που στην προπόνησή μας είναι σαν να βρισκόμαστε σε Νοσοκομείο. Έχω πει όμως σε όλους τους παίκτες ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Έχουμε πολλούς μήνες μπροστά μας ακόμα. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλώς πρέπει να αντέξουμε αυτό που περνάμε τώρα”.

Tέλος, ευχαρίστησε και τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του: “Ένιωσα σαν να βρίσκομαι στον παράδεισο. Παίζαμε Κυριακή πρωί σήμερα (20/11) και το όνομα του αντιπάλου δεν ήταν εμπορικό, αλλά ήρθαν σχεδόν 5.000 άτομα στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν.

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε την φετινή σεζόν για να τους ικανοποιήσουμε και δεν το λέω αυτό για λόγους δημοσίων σχέσεων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…