Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μεταμεσονύχτια άφιξη στην Κλαϊπέντα

Μεταμεσονύχτια άφιξη στην Κλαϊπέντα

paok2

paok2

Mετά τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις απέναντι σε Βιλερμπάν και ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με αντίπαλο την Νεπτούνας (είναι αήττητη στο Champions League). Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης έφτασε περίπου στις 01.00 τα ξημερώματα στην Κλαϊπέντα μετά από ένα άκρως κουραστικό ταξίδι.

Οι άνθρωποι και οι παίκτες των “ασπρόμαυρων”αναχώρησαν στις 15:25 (το μεσημέρι της Δευτέρας) από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσους σταθμούς την Φρανκφούρτη, την Ρίγα και την Παλάνγκα (υπήρχαν τρεις πτήσεις), έφτασαν στην Κλαϊπέντα (οδικώς η άφιξη).

Θυμίζουμε πως στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Μπράντον Τέιλορ, Νέναντ Μιλιένοβιτς, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Καραμανώλης, Νίκος Καμάρας, Ντάριλ Μπράιαντ, Ζάνις Πέινερς, Κιθ Κλάντον, Τζόρνταν Σάιμπερτ (την Κυριακή έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον καρπό του δεξιού χεριού) και Λίνος Χρυσικόπουλος (λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό πόδι έμεινε εκτός προγράμματος την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …