Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: “Τα λάθη και η διαιτησία…”

Μαρκόπουλος: “Τα λάθη και η διαιτησία…”

paok soulis markopoulos

paok-soulis-markopoulos

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με την Ολντενμπουργκ ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος πάντως στάθηκε και στα λάθη του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

“Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα η οποία είναι δυνατή στην έδρα της και με τα προβλήματα τα οποία έχουμε, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα διατηρήσαμε τον έλεγχο και το προβάδισμα. Ορισμένα λάθη που κάναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο επηρέασαν την εξέλιξη του παιχνιδιού. Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρέπει να κρίνεται ένα παιχνίδι από ένα σφύριγμα το οποίο κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να δοθεί.

Πολλά μπορούμε να πούμε αλλά νομίζω ότι αυτό το σφύριγμα (εννοεί φάση με πρωταγωνιστή τον Χρυσικόπουλο στο τέλος του αγώνα, όταν δόθηκαν βήματα στο 63-62) την στιγμή που ο παίκτης δεν απειλεί το καλάθι και έχει πιάσει την μπάλα, δεν πρέπει να δοθεί. Δεν υπήρχε καμία απάντηση από τον διαιτητή”.

Για την πέμπτη σερί ήττα του ΠΑΟΚ: “Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να το λύσουμε. Αν είχαμε βρει τι φταίει, θα το είχαμε λύσει πιο νωρίς. Πρέπει οι παίκτες να είναι πιο αποφασιστικοί και να αλλάξει η ψυχολογία τους. Να μπορούν να σταθούν δυνατοί στα πόδια τους στο τελευταίο δεκάλεπτο”.

Παράπονα από ΠΑΟΚ για την διαιτησία

Στον ΠΑΟΚ ήταν δυσαρεστημένοι με την διαιτησία του αγώνα και εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Πατρίκ Κομνηνό που είναι Διευθύνων Συμβούλος του Champions League και βρέθηκε στο γήπεδο της Ολντενμπουργκ.

Κλάντον: “Χάθηκε ένα δικό μας ματς…”

Ο Κιθ Κλάντον ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με την Ολντενμπουργκ: “Ήταν δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Επρεπε να έχουμε κερδίσει. Στο τέλος του αγώνα δεν βγάλαμε τα συστήματα που θέλαμε, είχαμε ένα λάθος που ήταν πολύ σημαντικό στο σημείο που έγινε. Νιώθω ότι ήταν ένα ακόμα παιχνίδι που μας έφυγε μέσα από τα χέρια μας”.

Για την διαιτησία: “Ισως αυτό να είναι μια αιτία που δεν τα καταφέραμε αλλά είναι κάτι που δεν πρέπει να ασχολούμαστε”.

Για την τελευταία περίοδο και τα λάθη: “Κάποια συστήματα που δεν τα παίξαμε όπως έπρεπε. Μας ξέφυγε η νίκη μέσα από τα χέρια μας. Ηταν δικό μας παιχνίδι και είχαμε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια αλλά στο τέλος δεν κάναμε όσα έπρεπε”.

Για την συνέχεια: “Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες και να δουλεύουμε στην προπόνηση. Δεν ξέρω τι έγινε με τις αποφάσεις των διαιτητών αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε πιο δυνατοί στο εξής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…