Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος: “Καμιά δικαιολογία, όλοι φταίμε”

Μαρκόπουλος: “Καμιά δικαιολογία, όλοι φταίμε”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Δυσαρεστημένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος από την κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στα Τρίκαλα. Μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και από την αρχή οι αποφάσεις μας στην επίθεση ήταν λάθος. Στην άμυνα δείξαμε ολιγωρία και δώσαμε την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να σουτάρει και να πάρει μια αρκετά εύκολη νίκη. Η εμφάνιση μας ήταν κάκιστη και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο που είμαστε στην ομάδα, φταίμε… Τα παιχνίδια δεν κερδίζονται με την φανέλα αλλά με αυτούς που μάχονται. Είχαμε πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση και ακόμα περισσότερες αμυντικά”.

Για το τι τον ενόχλησε περισσότερο: “Το ότι δεν διαβάσαμε καθόλου το παιχνίδι, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είχαμε πει άλλα να κάνουμε και τελικά άλλα κάναμε. Δεν υπήρχε συγκέντρωση”.

Για το πώς θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση στο εξής: “Μόνο με νίκες. Πρέπει οι παίκτες να μπουν στο γήπεδο και να κερδίσουν”.

Χρυσικόπουλος: “Δεν ανταποκριθήκαμε σε κανένα σημείο…”

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λίνος Χρυσικόπουλος είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στα Τρίκαλα: “Είναι μια δύσκολη ήττα. Δεν ανταποκριθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Σε όλο το ματς κυνηγούσαμε το σκορ και δεν υπήρξε μία φάση που να κερδίσαμε. Υπάρχει στενοχώρια από αυτή την κακή ήττα, τώρα έχουμε αγώνα μπροστά μας σε τρεις μέρες και πρέπει να αντεπεξέλθουμε”.

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τις τέσσερις σερί ήττες: “Δεν υπάρχουν περιθώρια για κακή ψυχολογία και άγχος. Δεν προλαβαίνεις να σκέφτεσαι πολύ. Οι διοργανώσεις έχουν τέτοιες απαιτήσεις που μπορεί να έχεις άγχος αλλά αυτό ισχύει μόνο στα πρώτα λεπτά των παιχνιδιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …