Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λάρι Ντρου, ένας… παλιός γνώριμος

Λάρι Ντρου, ένας… παλιός γνώριμος

drew

drew

Ένας από τους παίκτες της Νεπτούνας που καλείται να προσέξει ο ΠΑΟΚ είναι ο Λάρι Ντρου. Πρόκειται για 26χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ, ο οποίος στο Champions League είναι τρίτος σκόρερ (μέσο όρο 11,2 πόντους) της λιθουανικής ομάδας και πρώτος στις ασίστ με 5,8 ανά αγώνα. Ο Ντρου μπορεί να μην έχει κάποια άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι… γνώριμος στον “δικέφαλο“.

Τον είχε δει ο Σταυρόπουλος,
είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ

Συμμετείχε στο Portsmouth Invitational Tournament το 2013, εκεί όπου είχε βρεθεί ο Νίκος Σταυρόπουλος. Και όχι μόνο αυτό… Πήρε μέρος και στο Summer League του Λας Βέγκας το 2015, στο οποίο έδωσε το παρών ο τεχνικός διευθυντής της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, προκειμένου να τσεκάρει διάφορους παίκτες.

Στο Summer League του Λας Βέγκας, o Αμερικανός είχε 7,8 ασίστ ανά ματς και τη σεζόν 2015-’16 είχε παίξει στη Μονακό, όπου πάντως τα στατιστικά του δεν ήταν ικανοποιητικά. Στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 4,1 πόντους και 3,6 ασίστ ανά αγώνα.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, προς το τέλος του 2015 ο Ντρου είχε προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά το ζήτημά του δεν “έτρεξε” ούτε τότε (στον “δικέφαλο” δεν ενδιαφέρθηκαν να “τρέξουν” το θέμα του), ούτε όταν έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-’16 (τον Μάρτιο του 2016 ο Αμερικανός μετακόμισε στην D-League και συγκεκριμένα στους Skyforce).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …