Κεντρική Basket League Αγώνες Κολοσσός – Κόροιβος 90-88

Κολοσσός – Κόροιβος 90-88

releford

releford

Την τέταρτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο οποίος αν και έφτασε κοντά σε ακόμα μία μεγάλη ανατροπή δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, με τον Κολοσσό να υπερασπίζεται την έδρα του και να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 90-88.

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο παρκέ. Κανένα σύνολο δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με την έναρξη του παιχνιδιού, αλλά ο Κόροιβος με τον Μιλουτίνοβιτς να είναι “καυτός” στα πρώτα λεπτά είχε το πλεονέκτημα και η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου βρέθηκε μπροστά με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (20-23), παρόλο που δεν εντυπωσίαζε.

Το ίδιο σκηνικό και στη συνέχεια της αναμέτρησης, με τους “θαλλασί” να μη δείχνουν ικανοί να εκμεταλευτούν το πλεονέκτημα έδρας. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς… χέρια, και η ομάδα της Ηλείας ωστόσο κατάφερε να κρατήσει και πάλι “κεφάλι” στο σκορ με 41-43, πηγαίνοντας στ’ αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη βρήκε το καλό της πρόσωπο και ταυτόχρονα ρυθμό εντός τεσσάρων γραμμών, ενώ οι Ρέντιτς και Άχονεν είχαν αναλάβει σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό κομμάτι και τα πήγαιναν περίφημα, με αποτέλεσμα οι Ροδίτες να παρουσιαστούν ανώτεροι από τους αντιπάλους και να βρεθούν στο+7 μία περίοδο πριν το φινάλε.

Μπαίνοντας στα 10 τελευταία και καθοριστικά λεπτά της αναμέτρησης ο Κόροιβος θυμήθηκε τον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας και θέλησε να ξανακάνει μία ακόμη επική ανατροπή. Σημείωσε 30 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά η άμυνά του δεν του επέτρεψε να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα, αφού και το “παιχνίδι” των βολών δεν τον δικαίωσε, γνωρίζοντας εν τέλει την ήττα με 90-88.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 41-43, 64-57, 90-88.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η ΗOTELS (Λυκογιάννης): Ρέντιτς 19, Γεωργαλλής 9 (3), Ρέλεφορντ 11 (1), Βασιλόπουλος 6 (1), Χολ 17, Λιάπης 6 (2), Τσούκου 8 (2), Αχονεν 12 (4), Παπαδάκης, Ουάτσον 2.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Καλαμπάκος): Μπράουν 18 (4), Μιλουτίνοβιτς 18 (4), Γκότσερ 8 (2), Μιχάλογλου 2, Χολ 9, Βαν Οστρουμ 18 (4), Σαχπατσίδης 2, Χατζηνικόλας 4, Σπυριδωνίδης, Ρίτσαρτ 9 (1).

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
  • vlado giankovic karditsa paok

    Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

    Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …
  • 6163928

    Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

    Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…