Κεντρική Basket League Αγώνες Κολοσσός – Δόξα Λευκάδας 77-60

Κολοσσός – Δόξα Λευκάδας 77-60

releford

releford

Την τρίτη του νίκη στη Stoiximan.gr Basket League με 77-60 πήρε ο Κολοσσός Ρόδου απέναντι στη νεοφώτιστη και μαχητική, Δόξα Λευκάδας και πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο επόμενο εντός έδρας ματς, κόντρα στην Κύμη του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Το συγκρότημα του Άρη Λυκογιάννη έδειξε εξ αρχής τις ικανότητές του και όντας σταθερά μπροστά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν δυσκολεύτηκε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στην έναρξη του αγώνα. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβασε τη διαφορά στο +6 (12-6) και στη συνέχεια με 3 διαδοχικά τρίποντα από τους Τσούκου και Χολ, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πήρε σημαντικό προβάδισμα με διψήφιο αριθμό πόντων (21-11).

Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου δεν μπορούσε να αντιδράσει σε μεγάλο βαθμό, παρά μόνο να μειώσει στο -7 με δίποντο του Ουέλς στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Το ίδιο σκηνικό κι έπειτα. Ο Χολ έδωσε διάρκεια στην πολύ καλή του εμφάνιση, και με εύστοχα τρίποντα από τους Γεωργαλλή και Παπαδάκη, οι “θαλασσί” εκτόξευσαν και πάλι τη διαφορά στο +13. Η ομάδα της Λευκάδας πλήρωνε ακριβά το γεγονός πως μόνο ο Ουέλς είχε βρει τα πατήματά του στην επίθεση με 12 πόντους έως το ημίχρονο, το οποίο έληξε με τους γηπεδούχους στο 43-30.

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Η διαφορά παρέμενε σε διψήφιο αριθμό και οι φιλοξενούμενοι έχοντας κακή αμυντική λειτουργία, έμειναν ακόμη περισσότερο πίσω με 16 πόντους (56-40), 10 λεπτά πριν το φινάλε, την ώρα που η υπόθεση νίκη έμοιαζε τρομερά δύσκολη για το σύνολο της Λευκάδας.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο δεν έκρυβε κάποια έκπληξη, με τους Ροδίτες εν τέλει να υπερασπίζονται την έδρα τους και να παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα με 77-60.

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 56-40, 77-60.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Ρέντικ 7, Τσούκου 17 (3), Ρέλεφορντ 11 (2), Βασιλόπουλος 7 (1), Χολ 14 (2), Λιάπης, Γεωργαλλής 3 (1), Αχόνεν 10 (2), Παπαδάκης 3 (1), Ουότσον 5.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Μαρκόπουλος): Σκοτ 5, Μπασάμπε 5, Ντόμπλας 4, Τσαλδάρης 5, Ουέλς 19 (3), Κάρτερ 2, Δεμερτζής 3 (1), Γεωργάκης, Ψαθάς 6, Ρόμπινσον 11 (3).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
  • vlado giankovic karditsa paok

    Καρδίτσα – ΠΑΟΚ 97-78

    Καρδίτσα για παραμονή, έστειλε την ΑΕΚ εκτός εξάδας Η Καρδίτσα πραγματοποίησε εντυπωσιακή …
  • 6163928

    Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

    Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…