Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κίνηση “ματ” από Προμηθέα

Κίνηση “ματ” από Προμηθέα

kromah

kromah

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Προμηθέας Πατρών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λασάνα Κρόμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, καθώς είχε κατά μέσο όρο 14.8 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 1.8 κλεψίματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Lasan Kromah και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ βρίσκεται στην Πάτρα από την Πέμπτη και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Προμηθέα στο παιχνίδι του Σαββάτου (“Τόφαλος”, 5μ.μ.) με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την αγωνιστική της Basket League.

Ο Κρόμα είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.98μ. και η μεγαλύτερη επιτυχία στη μέχρι τώρα καριέρα του αποτελεί η κατάκτηση του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ (NCAA) το 2014 με την φανέλα του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.

Ο Αμερικανός παίκτης αγωνίστηκε την σεζόν 2014-2015 στην Ουγγαρία με την φανέλα της Alba Fehervar, ενώ πέρασε και από την Τουρκική Konyaspor. Πέρσι πήρε μια πρώτη γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έπαιξε από τον Ιανουάριο και έπειτα στην Καβάλα (σε 14 παιχνίδια στην Α1 είχε μέσο όρο 14,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ, όντας, παράλληλα, 2ος στα κλεψίματα με 1,8 ανά αγώνα), ενώ ξεκίνησε την φετινή σεζόν στους Westchester Knicks (NBA Development League)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…