Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση”

“Κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση”

mexas

Ο Απόλλωνας Πάτρας δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Κώστας Μέξας τόνισε πως ορισμένα παιδιά από την ομάδα του θα πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση, προκειμένου να δουν τι θα γίνει από εδώ και μπρος.

“Eίχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έγινε ακόμη δυσκολότερο μετά το ματς στη Γαλατά για τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Γκριν, αλλά αυτό έκανε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού να έρθουν να παίξουν ακόμη πιο σοβαρά, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με εμάς. Δεν παίξαμε καλά, η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν την κατάσταση και να δουν τι θα γίνει από εδώ και μπρος. Για να μπορέσουν να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοση τους. Θεωρώ πως το πρόβλημα μας είναι πνευματικό”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Τα σημάδια από τις ήττες από ΠΑΟΚ και Προμηθέα, είναι ακόμη επάνω στο μυαλό και στο κορμί μας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε για να εμφανίσουμε άλλο πρόσωπο το Σάββατο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…