Κεντρική Basket League ΑΕΚ Κάλεσμα από ΑΕΚ και Δήμο Βριλησσίων (pics)

Κάλεσμα από ΑΕΚ και Δήμο Βριλησσίων (pics)

aek 3

aek

Την παρουσία του κόσμου ζήτησε η ΚΑΕ ΑΕΚ και η Κυπελλούχος Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour, στο συμβολικό φιλικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (20/11, 14:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, στη μνήμη του Γιασέρ Αραφάτ.

“Η ΑΕΚ έπραξε το αυτονόητο και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Ως ένας σύλλογος με αξιακές καταβολές δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Συμμετέχουμε σε ένα φιλικό που είναι πέρα από πολιτικές και ιδεοληψίες”, δήλωσε αρχικά από πλευράς ΑΕΚ ο Γιώργος Νικολάου.

Ενώ, ο εκπρόσωπος γενικής ένωσης Παλαιστινίων φοιτητών, Οσάμα Αλραχάμι, συμπλήρωσε : “Για εμάς είναι μεγάλη μας τιμή, που μια ιδέα μας, υλοποιείται και σε αυτό συντέλεσαν αποφασιστικά ο δήμος των Βριλησσίων και φυσικά η ΑΕΚ. Ως Παλαιστίνιοι φοιτητές που ζούμε και εκπαιδευόμαστε στην Ελλάδα, νιώθουμε για άλλη μια φορά, μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, που δικαιωνόμαστε που επιλέξαμε αυτή την πατρίδα.

Τη δεύτερη πατρίδα μας. Στο πλαίσιο της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και με αφορμή το ότι φέτος συμπληρώνονται 12 χρόνια από τον θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ, προσκαλέσαμε την ΑΕΚ να είναι η ομάδα που θα μας στηρίξει στο ματς της 20ης Νοεμβρίου και την προσκαλέσαμε γνωρίζοντας και τις ευαισθησίες των ανθρώπων της ΑΕΚ, αλλά και το γεγονός ότι είναι ένας σύλλογος με προσφυγικές καταβολές, που έχει δοκιμαστεί στο βάθος των ετών και έχει κερδίσει.

Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους μας στηρίζετε και σας περιμένουμε όλους και τους φίλους της ΑΕΚ, να έρθετε στο γήπεδο, για να δείτε το φιλικό ανάμεσα στους Νέους της ΑΕΚ και την Orthodox Beitsahour”.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…