Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ήταν μία εμφάνιση ντροπή, ζητάμε συγγνώμη”

“Ήταν μία εμφάνιση ντροπή, ζητάμε συγγνώμη”

mexas apollon

mexas-apollon

Ο Κώστας Μέξας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ζήτησε συγνώμη για την τραγική εικόνας της ομάδας του, όπως ανέφερε ο ίδιος. Παράλληλα συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για τη νίκη.

Aναλυτικά:

Συγχαρητήρια για τη νίκη και κυρίως τη σοβαρότητα που επέδειξε στο παιχνίδι. Δεν μας επέτρεψε να κάνουμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Δεν είναι δικαιολογία βέβαια αυτό για την τραγική εικόνα που είχαμε στο γήπεδο. Ήταν μία εμφάνιση ντροπή και ζητάμε συγγνώμη από όλους όσους ασχολούνται με την ομάδα του Απόλλων, όσους ήταν στο γήπεδο και όσους το είδαν από την τηλεόραση.

Το αφήνουμε πίσω, εστιάζουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα, αλλά δεν αφήνουμε πίσω τη σημερινή νοοτροπία. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, ελπίζω ο κόουτς Πασκουάλ να μακροημερεύσει και να συνεχίσει να δίνει ιδέες στο ελληνικό μπάσκετ και να πηγαίνει μπροστά το άθλημα.

Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί και να διαβάζουμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις. Βρισκόμαστε ακόμα σχετικά στην αρχή. Μέχρι τώρα στα παιχνίδια με εξαίρεση αυτό με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, λόγω διαφοράς επιπέδου, αλλά και αυτό με τον Προμηθέα, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Ας ελπίσουμε να βγει η δουλειά που έγινε στα επόμενα παιχνίδια που θα είναι πιο χαμηλού επιπέδου”.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος πρόσθεσε: “Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, τι κάναμε σωστά και τι λάθος και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας που είναι πολύ σημαντικό για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…