Κεντρική Basket League Άρης “Υποφέρουμε από τους τραυματισμούς”

“Υποφέρουμε από τους τραυματισμούς”

priftis

priftis

Ο Άρης έκανε “πλάκα” απέναντι στην Ναχαρίγια επικρατώντας με 85-53. Ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την καλή εμφάνιση, ενώ πρόσθεσε ότι σιγά σιγά πρέπει να ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Συγχαρητήρια για τη νίκη, είχαμε καλό παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι δεν είναι αυτή η εικόνα της Ναχαρίγια. Έπαιζαν χωρίς τον βασικό πλέι μέικερ (Τιγκ) και το χρησιμοποιήσαμε αυτό. Ήμασταν επιθετικοί, το ξέραμε εξαρχής ότι είχαν πρόβλημα εκεί, γι’ αυτό και έκαναν τόσα λάθη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ρεαλιστές.

Είχαμε καλές στιγμές από το τρανζίσιον, είχαμε καλό μακρινό σουτ, κάποιες καλές συνεργασίες στο πέντε εναντίον πέντε. Οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο για μας”.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς σχολίασε: “Είναι σκληρό παιχνίδι, έχουμε τρεις μέρες για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, απέναντί μας θα έχουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και μία από τις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βάλουμε στην ομάδα και το νέο πρόσωπο (Γιάνκοβιτς). Δυστυχώς μας λείπουν κάποιοι παίκτες, υποφέρουμε από τους τραυματισμούς από το ξεκίνημα της χρονιάς. Χάσαμε τον Τσαϊρέλη σήμερα, χάσαμε τον Καββαδά και οι αγώνες είναι πολύ κοντά, πρέπει να προσαρμοστούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…