Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Εικόνες ντροπής στο κλειστό των Ιλισίων (pics)

Εικόνες ντροπής στο κλειστό των Ιλισίων (pics)

a-eska

Εικόνες ντροπής συναντήσαμε σήμερα στο κλειστό των Ιλισίων, στο οποίο η τοπική ομάδα αναμένεται να δώσει έως το τέλος της χρονιάς τη δική της “μάχη” προκειμένου να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Μπορεί ωστόσο να κατακτήσει την άνοδο όσο υπάρχει τέτοιο γήπεδο; Μάλλον όχι. Η ομάδα του Θανάση Θωμόπουλου παλεύει καθημερινά για να πετύχει το στόχο της και λόγω του Δήμου, το έργο της γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Γιατί λόγω του Δήμου; Γιατί αυτός έχει αναλάβει να φροντίζει το κλειστό του Ηλυσιακού και όπως όλα δείχνουν η καθαριότητα δεν είναι και το δυνατό του στοιχείο.

Δειτε σε τι γήπεδο ο Ηλυσιακός καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα τον Αίολο Ταύρου ούτως ώστε να παραμείνει στην κορυφή, την ώρα που καλά-καλά τα νερά δεν έχουν μαζευτεί ακόμη, αλλά και το βοηθητικό γήπεδο, στο οποίο προπονούνται οι ακαδημίες του συλλόγου.

Πλέον, ορισμένοι φαίνεται πως δεν αγχώνονται, ακόμη και μετά τον τραυματισμό του Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος αγωνιζόμενος στο Ψυχικό είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με τον Ηλυσιακό για την Α2, γιατί επίσης έσταζε η οροφή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: Διπλός o MVP της 3ης αγωνιστικής

Η 3η αγωνιστική της Α2 Ανδρών ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση Φίλιππος Βέροιας – Ψυχικό που…