Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Iκανοποιημένος από τη δουλειά του Mπoχωρίδη”

“Iκανοποιημένος από τη δουλειά του Mπoχωρίδη”

pascual panathinaikos

pascual-panathinaikos

Ικανοποιημένος από τη δουλειά του Λευτέρη Μποχωρίδη τόνισε πως είναι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, βλέποντας τον Έλληνα γκαρντ να προσφέρει πολλά στους “πράσινους” κι εν τέλει το “τριφύλλι” να παίρνει τη νίκη στην παράταση (83-75).

Αναλυτιοκά τα όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:
“Πρέπει να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν. Ήταν μία σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε σκληρό ματς και κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό τρανζίσιον. Στην επίθεση παίξαμε αρκετά καλά αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση με δεδομένο ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολη”.

Για το αν ο Σίνγκλετον ήταν ο MVP αν ο Μποχωρίδης ήταν το “κλειδί”: “Θα μπορούσαν να είναι όπως τα λέτε. Υπήρχαν στιγμές κλειδιά όπως το επιθετικό ριμπάουντ του Γκιστ. Ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ την ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά του και γι’ αυτόν τον λόγο λαμβάνει και την ανταμοιβή να παίζει σε σημαντικά παιχνίδια όπως σήμερα”.

Για το αν θεωρεί σημαντικό μία ομάδα που χτίζεται να νικάει με αυτόν τον τρόπο:
“Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι με τόσο σφιχτό πρόγραμμα δεν έχουμε τόσες μέρες για να προπονηθούμε. Έτσι πρέπει μέσα από τα παιχνίδια να βελτιωνόμαστε και να μεγαλώνουμε. Είμαστε μία ομάδα χωρίς μεγάλη συνέχεια στο παιχνίδι μας. Όσο κερδίζουμε τόσο περισσότερο θα βελτιωνόμαστε”.

Για το γεγονός ότι ο Μπουρούσης δεν φαίνεται ακόμα να έχει ταιριάξει στην ομάδα αν και ήταν πολύ μεγάλη μεταγραφή:
“Όλοι οι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους. Ο Γιάννης έχει δουλέψει καλά και σωστά και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει παίκτη κλειδί για εμάς στην πορεία. Ο Σίνγκλετον την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχε μεγάλη βραδιά αλλά σήμερα είχε καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι την εβδομάδα που έρχεται ο Μπουρούσης θα παίξει καλά.

Σήμερα μας βοήθησε παίρνοντας την μπάλα, είχε λίγο κακή τύχη. Την στιγμή που έπαιξε έγιναν λάθος επιλογές από άλλους παίκτες, ενώ η Μακάμπι γυρνούσε το παιχνίδι σ’ εκείνο το σημείο. Χρειαστήκαμε κάποιο άλλο σενάριο και ‘’θυσιάστηκε’’ ακόμα κι αν δεν ήταν ο υπαίτιος”.

Για το αν χρειάζεται να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός:
“Ξέρετε ήδη ότι δεν μιλάω για τέτοια θέματα δημοσίως. Πάντα σκεπτόμαστε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα και προσπαθούμε να παίξουμε καλά με αυτούς. Του μένουν (σ.σ. του Τζέιμς) 2,5-3 εβδομάδες για να επιστρέψει, να δούμε αν θα περάσουν γρήγορα και θα επανέλθει γρήγορα, γιατί είναι λογικό και τον χρειαζόμαστε πολύ”.

Για την εικόνα του Μποχωρίδη κι αν επηρεάζει σε ενδεχόμενη ενίσχυση του ρόστερ:
“Όχι ακριβώς δεν συσχετίζονται άμεσα αυτά τα θέματα. Αλλά είναι μεταβλητές που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του. Μου αρέσουν οι νέοι παίκτες οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν κάθε μέρα στον προπονητή τους ότι θέλουν να παίξουν. Αυτό σημαίνει με όλους τους νέους. Αυτός είναι ο δρόμος. Υπό αυτές τις συνθήκες θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…