Κεντρική Διεθνή “Είδαμε πως ο Κλάντον ήταν πολύ κουρασμένος”

“Είδαμε πως ο Κλάντον ήταν πολύ κουρασμένος”

adomaitis

adomaitis

Ευχαριστημένος από την αμυντική παρουσία της Νεπτούνας ήταν ο προπονητής των Λιθουανών, Νταΐνιους Αντομάιτις ο οποίος στάθηκε και στην κούραση του Κιθ Κλάντον.

Συγκεκριμένα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την πολύ καλή δουλειά στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ήταν ένας αγώνας που όλοι έπρεπε να ήμασταν μια γροθιά. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 63 πόντους ενώ είναι μια πολύ καλή ομάδα αμυντικά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδανικό και το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ένα από τα καλύτερα αυτής της σεζόν.

Δεν είχαμε καλές επιλογές επιθετικά αλλά με την καλή άμυνα πήραμε την νίκη. Όταν αποτυγχάνεις στα σουτ, προσπαθείς να βρεις άλλες λύσεις. Είδαμε στο τέλος του παιχνιδιού ότι ο Κιθ Κλάντον ήταν πολύ κουρασμένος και μεταφέραμε το παιχνίδι στον Γκραντ (σ.σ. είχε 14 πόντους και γενικώς έκανε μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ), κάτι που πέτυχε”.

Ο καλαθοσφαιριστής της Νεπτούνας, Αρβίντας Σίκσνιους είπε: “Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ηλίθια λάθη. Αυτά μας τα τόνισε ο τεχνικός μας στο ημίχρονο, στην συνέχεια ακολουθήσαμε τις οδηγίες του και τελικά όλα πήγαν καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…