Κεντρική Διεθνή “Η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου” (vid)

“Η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου” (vid)

koponen

koponenΟ Πέτερι Κόπονεν μίλησε στην κάμερα της Euroleague για το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις 19 Σεπτεμβρίου. Ο Φιλανδός σχολίασε τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, τονίζοντας πως ήταν η πιο τρομακτική στιγμή στην ζωή του.

Αναλυτικά:

“Θυμάμαι να πηγαίνω σπίτι και να λέω στον ταξιτζή τη διεύθυνσή μου και εκείνος ξεκίνησε να οδηγεί. Μετά από αυτό, εκείνο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο νοσοκομείο και να ρωτάω τι έγινε και να μου λένε ότι ήμουν σε τροχαίο ατύχημα. Ρωτούσα πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση κι οι γιατροί έλεγαν πως δεν ξέρουν ακόμη.

Έπρεπε να βγάλουμε ακτινογραφίες για να δουν την κατάσταση. Ήμουν ξαπλωμένος κι ήταν μια πραγματικά τρομακτική στιγμή αυτή. Έπειτα, οι γιατροί δεν με άφηναν να χρησιμοποιώ καθόλου το κινητό μου ή τον υπολογιστή, ούτε να βλέπω τηλεόραση. Ούτε καν να διαβάζω. Τουλάχιστον ήμουν χαρούμενος που μπορούσα να δω το γιο μου να παίζει”.

Ο συμπαίκτης και καλός φίλος του Κόπονεν, Ταϊρίς Ράις δήλωσε με την σειρά του: “Όταν το έμαθα κάλεσα την αρραβωνιαστικιά του αμέσως και προσπάθησα να της το πω όσο πιο εύκολα γινόταν. Όσον αφορά την ομάδα, το είπα σε όποιον ήταν ξύπνιος εκείνη την ώρα κι έστελνα μηνύματα στους υπόλοιπους.

Μετά έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε όλο αυτό. Eγραψα το όνομά του στα παπούτσια μου. Πήγα στο νοσοκομείο και του είπα ότι δεν θα μπορέσει να παίξει στο Σούπερ Καπ και είδα πόσο τον πείραξε αυτό, αλλά είπε απλά ένα “οκ””.

Για τον Ράις ο Κόπονεν είπε: “Ο Ταϊρίς είναι σπουδαίος συμπαίκτης και φίλος. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό. Περάσαμε μαζί δυο χρόνια στη Ρωσία και τώρα είμαστε εδώ μαζί”.

ΓΙα την Μπαρτσελόνα: “Είμαι σε ένα σύλλογο, με τον οποίο θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος μου. Μόλις επιστρέψουμε όλοι υγιείς, θεωρώ πως θα έχουμε μια ομάδα, η οποία θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…