Κεντρική Διεθνή “Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλό ματς”

“Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλό ματς”

federiko paskini

federiko-paskiniΗ Σάσαρι γνώρισε την συντριβή από την ΑΕΚ και ο Φεντερίκο Πασκίνι, δήλωσε πως έκανε ένα πολύ καλό ματς. Ο Ιταλός τεχνικός,υποστήριξε ότι το παιχνίδι τελείωσε όταν η “Ένωση” πήρε διαφορά, ενώ τόνισε πως η ομάδα του κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε πολύ καλό ματς. Εμείς δεν είχαμε αρκετή ενέργεια, ίσως γιατί παίξαμε τρία ματς σε έξι μέρες. Το παιχνίδι τελείωσε όταν ξέφυγαν με μεγάλη διαφορά. Βρήκαν αυτοπεποίθηση με τα μακρινά σουτ κι εμείς πάντα πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα. Αν θέλεις να είσαι συνεπής, θα πρέπει να μάθεις να παίζεις συνεχόμενα ματς. Εμείς παίζουμε πάντα καλύτερα στην έδρα μας, αλλά θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι μακριά από το σπίτι μας. Μπορούμε να χάσουμε, αλλά να έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς”.

Από τους παίκτες της Σάσαρι μίλησε ο Ροκ Στίπστεβιτς, λέγοντας: “Η ΑΕΚ άξιζε αναμφίβολα τη νίκη. Εμείς δεν είχαμε ενέργεια, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να κερδίσει εύκολα. Θα πρέπει να αφήσουμε γρήγορα πίσω μας αυτή την αναμέτρηση και να δούμε το ματς με την Αρμάνι. Προσωπικά δεν σκέφτηκα τη μονομαχία με τον Ούκιτς, για μένα είναι το ίδιο όποιον και να έχω απέναντί μου”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…