Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Γι’ αυτές τις φάσεις διαμαρτύρεται ο Ιωνικός (vid)

Γι’ αυτές τις φάσεις διαμαρτύρεται ο Ιωνικός (vid)

aigaleo-ionikos

Ο Ιωνικός ΝΦ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, καθώς δεν κατάφερε να περάσει αλώβητος από την έδρα του Αιγάλεω. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, τα οποία κι εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης αλλά και μέσω βίντεο με τις επίμαχες φάσεις.

Αναλυτικά:
“Η Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για τις απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα ΑΙΓΑΛΕΩ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ. Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι για δεύτερη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να καταγγείλουμε διαιτησίες όπως αυτή της προηγούμενης Δευτέρας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μην μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις τη νίκη.

Η Επιτροπή του τμήματος Μπάσκετ του Ιωνικού δεν μπορεί να μείνει απαθής και από εδώ και πέρα θα προστατεύσει την ομάδα, στρεφόμενη εναντίον όσων εκτελούν εντολές και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Επειδή η ιστορία του συλλόγου δεν μας επιτρέπει να μην παραθέτουμε στοιχεία, όταν προβαίνουμε σε τέτοιου είδους καταγγελίες, γι’αυτό και το video του αγώνα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε,ώστε να μπορέσει κάθε φίλαθλος να σχηματίσει άποψη για την τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Από την πλευρά μας, τονίζουμε ότι το αίσθημα αδικίας που μας διακατέχει, είναι αυτό που μας οδηγεί να δημοσιοποιήσουμε φάσεις της αναμέτρησης, όπου αποδεικνύεται η απαράδεκτη και εις βάρος μας διαιτησία. Το video, ήδη, άλλωστε, είναι στη διάθεση των υπευθύνων.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδελφείας, ως ιστορικό σωματείο, έχει αποφύγει επιμελώς όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στις Εθνικές και πλέον στις τοπικές κατηγορίες να ασχολείται με τη διαιτησία σεβόμενος το έργο της. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, τέτοιες τραγικές διαιτησίες δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητες, και έτσι θα προσφύγουμε άμεσα στα αρμόδια όργανα, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των κ. Τσατσή Θωμά-Πέτρου και Ραχιώτη Θεοδώρου. Η ανοχή μας τελείωσε. Με την ιστορία του Ιωνικού δεν μπορούν να παίζουν άνθρωποι περαστικοί από τον αθλητισμό και δυστυχώς την προηγούμενη Δευτέρα συναντήσαμε κάποιους από αυτούς. Γίνεται αντιληπτό ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι είναι ανεπιθύμητοι για εμάς και θα ζητήσουμε να μην σφυρίξουν ξανά σε αγώνα της ομάδας.

Τέλος, με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα από μερίδα φιλάθλων σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως φιλοξενία και εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Διαμαντόπουλος: Η «σπόντα» για την ΕΟΚ (pic)

Οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν την έναρξη της δεύτερης κατηγορίας του ποδοσφαίρου και της πρώ…