Κεντρική Basket League Άρης “Γεύση” από Παλέ (videos)

“Γεύση” από Παλέ (videos)

laskaris

laskaris

dragolias-nikosΣτο Παλέ είναι από τις 17.40 η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” έφτασαν στο γήπεδο του Άρη, την ίδια στιγμή που κάποιοι παίκτες των γηπεδούχων είχαν αρχίσει ζέσταμα.

Λίγο αργότερα οι πρώτοι καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ για προθέρμανση. Υπήρχαν “πηγαδάκια” μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων (με μέλη της ομάδας του Παναθηναίκού μίλησε ο Γιάνκοβιτς) ενώ στην συνέχεια οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες (στο γήπεδο είναι και ο τραυματίας, Βίκτορ Σανικίτζε για να παρακολουθήσει το ματς. Θυμίζουμε πως υπέστη ρήξη επιγονατίδας στον αγώνα με τα Τρίκαλα ενώ εμφανίστηκε στο Παλέ δίχως πατερίτσες).

Στις 18.30 αποδοκιμάστηκε η ομάδα των “πρασίνων” που έκανε την εμφάνισή της για τα τελευταία σουτ ενώ χειροκροτήθηκαν οι παίκτες των γηπεδούχων λίγο αργότερα. Στις 18.45 πήρε την θέση του στα επίσημα ο Νίκος Λάσκαρης ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς των “κιτρίνων” (σύμφωνα με την πλευρά του Άρη, λογικά θα παίξει ο Μαρμπλ που είχε χτυπήσει στο πόδι).

Το eBasket.gr βρίσκεται στο “Nick Galis Hall” και θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ από το ντέρμπι.

Δείτε βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…