Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φιλικό για την Ελληνοπαλαιστινιακή φιλία

Φιλικό για την Ελληνοπαλαιστινιακή φιλία

aek-sima

Η ομάδα νέων της ΑΕΚ θα λάβει μέρος σε έναν αγώνα για την Ελληνοπαλαιστινιακή φιλία και αλληλεγγύη. Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, ώρα 14:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων. “Αντίπαλος” των Νέων της ΑΕΚ θα είναι η Orthodox Beitsahour (Κυπελλούχος Ανδρών στην Παλαιστίνη).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Βριλησσίων:
“Ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνει εκδήλωση ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών.

Με αφορμή και τη συμπλήρωση 12 ετών από το θάνατο του Yasser Arafat, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Βριλησσίων διεξάγει φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Κυπελλούχο Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour και την Ομάδα Νέων της ΑΕΚ, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών και Σπύρου Λούη).

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι μαθητές επιθυμούν (καθώς και οι γονείς – συνοδοί), μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα Basket League ΑΕΚ – Προμηθέας Πατρών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό “Νίκος Γκάλης“, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.

Ώρα προσέλευσης 16.00 & ώρα έναρξης 17.00”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

«Θρήνος» στην ΑΕΚ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς θρηνεί την απώλεια του Μανόλη Ζαμπέλα. Ο …