Κεντρική Basket League Άρης Έξω για τρεις μήνες ο Μπάκνερ! “Ματιές” σε παίκτες

Έξω για τρεις μήνες ο Μπάκνερ! “Ματιές” σε παίκτες

buckner

buckner

Δυσάρεστα για τον Ερικ Μπάκνερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Μονακό. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την ΚΑΕ Άρης, ο Αμερικανός έχει υποστεί οστικό οίδημα στην ποδοκνημική και σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά, ο μέσος χρόνος επιστροφής μετά από μιας τέτοιας βαρύτητας τραυματισμό είναι τρεις μήνες!

Κάπως έτσι και δεδομένου πως είναι στα… πιτς ο Βασίλης Καββαδάς, ο Άρης έχει πρόβλημα στη θέση “5”, θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης (λέγεται πως έχουν αρχίσει οι “ματιές” στην αγορά, σε διάφορους παίκτες).

Να σημειωθεί πως ο Μπάκνερ αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των “κιτρίνων”. Από εκεί και πέρα διάφορα “κυκλοφορούν” για τον Ντέβιν Μαρμπλ και την προοπτική ο Τζέρελ ΜακΝιλ να είναι πιθανός αντικαταστάτης του (υπάρχει καλή άποψη για τον δεύτερο στις τάξεις των “κιτρίνων”).

Ο Μαρμπλ τον τελευταίο καιρό έχει “ανέβει” αγωνιστικά αλλά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη μετά το ματς με την Μονακό για τον τραυματισμό του Αμερικανού (“ο καθένας διαχειρίζεται τον πόνο με τον δικό του τρόπο και έχει την δικιά του προσέγγιση. Σίγουρα έχει κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω σε τι μέγεθος αλλά εγώ πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα σύμφωνα με το δικό μου κριτήριο και με αυτά που βλέπω. Γι’ αυτό και αποφάσισα να μην παίξει. Αλλά νομίζω δεν μπορούσε να παίξει”) δημιούργησε ερωτηματικά.

Το γεγονός πως θα πρέπει να αντικατασταθεί ο Μπάκνερ ίσως να “πάει” πιο πίσω το θέμα του Μαρμπλ (στον Άρη φαίνεται να υπάρχει ένα κλίμα… αμφισβήτησης για τον Αμερικανό) αφού δύο αλλαγές στο ρόστερ θα… κοστίσουν αρκετά. Εκτός φυσικά αν δοθεί το “ΟΚ” από τον Νίκο Λάσκαρη για να “τρέξουν” και τα δύο ζητήματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …