Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Εβγαλαν ενέργεια οι παίκτες…”

“Εβγαλαν ενέργεια οι παίκτες…”

Soulis Markopoulos Paok

Soulis Markopoulos-Paok

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο κόουτς του “Δικεφάλου” είπε μετά το ματς με το Ρέθυμνο:

“Μπράβο στους παίκτες, έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο και προσπάθησαν. Είχαμε και σχήματα που δεν τα δοκιμάσαμε πρακτικά στην προπόνηση. Αρχίσαμε το ματς καλά με καλή άμυνα και εύκολα καλάθια αλλά μετά κάναμε λάθη.

Δώσαμε το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να πετύχει εύκολα καλάθια. Τα τρία γρήγορα φάουλ του Χρυσικόπουλου και ο τραυματισμός του Τέιλορ δημιούργησε προβλήματα. Οι αντίπαλοι πέτυχαν τρίποντα με τον Γιαννόπουλο και τον Φιτζπάτρικ. Ελπίζω να γυρίσουν οι τραυματίες γιατί χρειαζόμαστε ενισχύσεις σε σχήματα παιχνιδιού και όχι μόνο λόγω ροτέισον”.

Για το ότι αγωνίστηκαν μαζί οι Γλυνιαδάκης-Κλάντον: “Υπό προυποθέσεις μπορείς να κάνεις μερικά πράγματα. Βλέπεις πάντα τι χημεία έχεις. Δεν είναι πάντα εύκολες αυτές οι προσαρμογές. Αλλες φορές είναι θετικές και άλλες αρνητικές”.

Για το θέμα της πιθανής ενίσχυσης: “Εχω πει ότι μιλάει η διοίκηση για το αν συμβούν αλλαγές στο ρόστερ”.

Για το τραυματισμό του Τέιλορ: “Γύρισε το πόδι του. Αύριο θα κάνει μαγνητική. Ο Πέινερς δεν μπορούσε να παίξει”.

Γλυνιαδάκης: “Εχουμε πολλά να βελτιώσουμε”

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε: “Μετά από ένα κακό σερί, θέλαμε την νίκη. Το Ρέθυμνο ξέρει τι ζητά στο γήπεδο. Στο τέλος τα καταφέραμε με σωστές επιλογές και με κάποια ριμπάουντ αλλά και στοχεύοντας το παιχνίδι στην επίθεση”.

Για το ότι έπαιξε στην πεντάδα με τον Κλάντον: “Ο Κλάντον είναι μπασκετικός. Μας ταίριαξε αυτό που έγινε, είχαμε αγωνιστεί και στα Τρίκαλα. Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να πάει καλά, όπως σήμερα”.

Για το αν ένιωθε βάρος μετά τις πέντε σερί ήττες: “Είμαστε σε μια ομάδα με πίεση γιατί έχει κόσμο και έχει ιστορία. Χάσαμε πέντε ματς και είμαστε αθλητές και θέλαμε την νίκη. Η νίκη αυτή βοηθά στην συνέχεια για να δείξουμε καλό πρόσωπο”.

Για την φετινή πορεία: “Είναι νωρίς ακόμη. Εμείς θέλουμε να είμαστε σταθεροί στα παιχνίδια. Εχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Ο Κόνιαρης έχει έναν ρόλο που δεν είχε σε άλλα ματς και είναι εξαιρετικός. Αυτό το θέλουμε και από άλλους παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…