Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ενα βήμα ακόμα για να παίρνουμε μεγάλες νίκες”

“Ενα βήμα ακόμα για να παίρνουμε μεγάλες νίκες”

Euroleague 2

euroleague

Ένα βήμα μακριά για να καταφέρνει να παίρνει μεγάλες νίκες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods, σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, ο οποίος μίλησε για το χαμένο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Με ομάδες όπως η Ρεάλ που έχουν τέτοιο επιθετικό ταλέντο, ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσεις. Στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγξαμε το παιχνίδι, το οποίο πήγε σε υψηλό σκορ, αλλά και εμείς μπορούμε να σκοράρουμε πολύ”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και πρόσθεσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: “Στο τέλος κάποια λάθη δικά μας, κάποια κρίσιμα σουτ που έβαλε η Ρεάλ το έκριναν εις βάρος μας. Η Ρεάλ βρήκε ρυθμό στην επίθεση αφού έχουν πολύ ταλέντο. Το σημαντικό για την ομάδα μας είναι που διεκδικούμε σε όλες τις έδρες τη νίκη και χρειαζόμαστε ένα ακόμα για να μπορέσουμε να τις παίρνουμε κιόλας ώστε να χαρούμε κι εμείς και ο κόσμος. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα δώσουμε μεγάλες χαρές στον κόσμο μας με μεγάλες νίκες”.

Για τη βοήθειά του στη θέση “1”: “Συγκυριακά παίζω και στη θέση του πλέι μέικερ όσο λείπει ο Τζέιμς. Προσπαθώ, κάποιες φορές μου βγαίνει, κάποιες φορές όχι. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται κι εγώ δίνω το 100% όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι

Οι 12 εκλεκτοί του Παναθηναϊκού για το ματς με Μακάμπι. Σε περίπου μισή ώρα από τώρα (20:3…