Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ελκυστικό ματς”

“Ελκυστικό ματς”

soulis markopoulos paok dilwseis

soulis-markopoulos-paok-dilwseis

Ελκυστικό ματς χαρακτήρισε αυτό απέναντι στη Βιλερμπάν, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος και μίλησε για το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες του προκειμένου να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην 4η αγωνιστική του Champions League.

“Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ειδικά κόντρα σε καλές ομάδες, με δυνατό ρόστερ. Η Βιλερμπάν τρέχει στο γήπεδο, έχει ενέργεια και ανοίγει τους χώρους, βάζοντας με πολλούς τρόπους καλάθια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να κλείσουμε τους χώρους και να μην τους δώσουμε γήπεδο. Δεν άρχισε καλά στις υποχρεώσεις της, έχει όμως μια προσθήκη που της έχει αλλάξει τη μορφή του παιχνιδιού”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Ο Νέλσον είναι ένας παίκτης με εμπειρία στην Ευρωλίγκα, που τους ανεβάζει επίπεδο. Έχουμε καλή ψυχολογία από τα τελευταία θετικά αποτελέσματά μας, αλλά πέρα από αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο. Κάθε αγώνας για εμάς που έχουμε μια νέα ομάδα είναι κάτι καινούριο, νέες καταστάσεις που θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε”.

Για τη μεγάλη μπασκετική ιστορία της Βιλερμπάν:: “Η ιστορία ήταν καλή κάποτε και ο ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικός παλιότερα, όπως και άλλες ελληνικές ομάδες. Σήμερα οι καταστάσεις είναι διαφορετικές, δεν είναι η Βιλερμπάν από το παρελθόν, αλλά πάντα παραμένει ένα ιστορικό όνομα. Για τους παλιούς φιλάθλους είναι ελκυστικό παιχνίδι το αυριανό (08/11), για να έρθουν να το δουν.

Τα νέα παιδιά έχουν καινούρια ινδάλματα στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή, μπορούν ωστόσο να έρθουν να δουν νέους παίκτες. Σίγουρα, η Βιλερμπάν είναι ένα σύνολο από καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα στο γήπεδο”.

Ενώ από πλευράς παικτών, ο Ζάνις Πέινερς τόνισε: “Ο αντίπαλος διαθέτει καλό σύνολο, δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Έχουμε καλή ψυχολογία από τις τελευταίες επιτυχίες μας. Η άμυνά μας είναι εσχάτως καλύτερη, γιατί παίζουμε πιο προσεκτικά στην επίθεση, θέλουμε η κάθε μπάλα να βγαίνει από οργάνωση και σωστή κίνηση.

Η Βιλερμπάν διαθέτει δύο εκρηκτικούς γκαρντ, που κάνουν ντράιβ, δημιουργούν για τους υπόλοιπους και πρέπει να τους σταματήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …