Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ”

“Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ”

real madrid 1

real-madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο (11/11) σε εκτός έδρας παιχνίδι την πανίσχυρη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν πολλές πιθανότητες προκειμένου να πάρουν το σπουδαίο διπλό και παράλληλα να υποχρεώσουν στην πρώτη τους ήττα τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λιθουανός φόργουορντ της “Βασίλισσας”:
“Θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στη Μόσχα και ελπίζουμε να παίξουμε καλά σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και ακόμα και αν γνωρίζουμε πως η ΤΣΣΚΑ είναι μία σπουδαία αντίπαλος, πιστεύω πως έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε, αν αγωνιστούμε όπως μπορούμε.

Το κλειδί του παιχνιδιού θα είναι σίγουρα η άμυνα “man to man” και η συλλογική προσπάθεια. Δουλεύουμε σκληρά γι΄ αυτό και ελπίζουμε πως μπορούμε να το δείξουμε αυτό στο παρκέ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, που μπορούν πάντα να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά πάνω απ’όλους βρίσκονται δύο σπουδαία γκαρντ, οι Ντε Κολό και Τεόντοσιτς, που κινούν την ομάδα.

Ακόμα και αν είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε και να τους αποτρέψουμε από το να συνδεθούν με τους συμπαίκτες τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…