Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Έχουμε πιθανότητες με ΑΕΚ”

“Έχουμε πιθανότητες με ΑΕΚ”

toni konstantinidis

toni-konstantinidis

Συνέντευξη έδωσε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Τόνι Κωνσταντινίδης, στον Ραδιοφωνικό σταθμό “Team Fm 102” και την εκπομπή “All In“. Ο Κύπριος τεχνικός αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, αλλά και για τους δυο “αιωνίους” (Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, κόντρα στην ΑΕΚ, είπε: “Το ξέρουμε είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε πολλές πιθανότητες για να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτή την αναμέτρηση. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλά δομημένη ομάδα, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση”.

Για το τι θα γίνει τελικά με τον Ρόναλντ Σάφτενααρ και τον Ντέγιαν Κράβιτς: “Πλέον έχω πάρει την απόφαση μου, την έχω μεταφέρει και στη διοίκηση, αλλά δυστυχώς μέχρι να επισημοποιηθεί δεν μπορώ να μεταφέρω κάτι παραπάνω προς τα έξω. Μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνει γνωστό για το τι μέλει γενέσθαι με αυτή την περίπτωση”.

Για τον Μιχάλη Καμπερίδη και τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει: “Τον εκτιμώ σαν παίκτη και τον υπολογίζω κανονικά. Ωστόσο μην ξεχνάμε πως προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με την περίπτωση του”.

Για τις ομάδες τις Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ και Άρη): “Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, πήρε τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ από τη νίκη του επί του Άρη. Εντάξει, μπορεί στα φιλικά να μην τα πήγε καλά, όμως πιστεύω πως η νίκη στο ντέρμπι, του έδωσε αυτό που του έλειπε. Την ψυχολογία. Από κει και πέρα ο Άρης πιστεύω πως σιγά σιγά θα μεταμορφωθεί και θα γίνει η ομάδα που όλοι ξέρουμε”.

Για τη νίκη επί του Άρη: Αυτό που θα πω, το λέω χαριτολογώντας, όμως αν το προσέξετε καλά, θα δείτε πως πολλές ομάδες κερδίζουν, επειδή η αντίπαλη ομάδα δεν έπαιξε καλά. Βέβαια στο παιχνίδι με τον Άρη, κερδίσαμε γιατί φέτος έχει φτιαχτεί μια πολύ καλή ομάδα και γίνεται πολύ καλή δουλειά.

Για τους “αιώνιους” (Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) και το ποιος θα πάρει τελικά το πρωτάθλημα: “Το ξεκάθαρο είναι πως το πρωτάθλημα θα το πάρει ένας από τους δυο (γέλια). Αυτή την στιγμή μπορεί να έχει το πάνω χέρι ο Ολυμπιακός, γιατί είναι μια έτοιμη ομάδα, ωστόσο και στον Παναθηναϊκό γίνεται πολύ καλή δουλειά και σύντομα θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…