Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Έχει αλλάξει ο Παναθηναϊκός”

“Έχει αλλάξει ο Παναθηναϊκός”

likogiannis new

likogiannis-new

Ο Κολοσσός δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη απέναντι στον σαφώς ανώτερο και γηπεδούχο, Παναθηναϊκό, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Άρη Λυκογιάννη, να τονίζει πως το “τριφύλλι” έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, μετά την προσθήκη του Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά:
“Ο Παναθηναϊκός μετά την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο αμύνεται. Τα πήγαμε καλά στην επίθεσή μας. Κράτησε στους 46 τη Λευκάδα, στους 50 την Κύμη, 64 με το ζόρι η Μακάμπι και η Εφές 70 στην κανονική διάρκεια. Κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα.

Σουτάραμε πολύ καλά στα τρίποντα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός πήρε μία διαφορά που συντήρησε και κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε πλέον για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε την πίεση και το πρέπει στη δική μας πλευρά”.

Ενώ, από πλευράς παικτών, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης τόνισε: “Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…