Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δύσκολο να πεις ότι έχουμε μέταλλο”

“Δύσκολο να πεις ότι έχουμε μέταλλο”

soulis markopoulos

soulis-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το “διπλό” από την έδρα της Βαρέζε με 70-75, παίζοντας μάλιστα και πολύ καλή άμυνα σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού, με τον προπονητή του “δικέφαλου του βορρά”, Σούλη Μαρκόπουλο, να τονίζει πως δύσκολα μπορεί κάποιος να πει πως η ομάδα του έχει αποκτήσει μέταλλο.

“Αρχικά, θα ήθελα να πω στους ανθρώπους της Ιταλίας πως οι σκέψεις μας είναι μαζί τους. Είμαστε στενοχωρημένοι για όλη την κατάσταση με τους σεισμούς κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

Παρόλο που η Βαρέζε ερχόταν από δύο ήττες, περιμέναμε πως θα παίξουν σκληρά από την αρχή. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε το καλάθι μας στο πρώτο ημίχρονο και δεν το καταφέραμε. Δεχτήκαμε πολλούς πόντους από το ζωγραφιστό. Βελτιώσαμε την ομαδική μας άμυνα στη συνέχεια, δεχτήκαμε λιγότερους πόντους στη ρακέτα μας, κερδίσαμε πολλά ριμπάουντ και φτάσαμε στη νίκη.

Δύσκολο να πεις ότι έχει φτιάξει μέταλλο η ομάδα, είναι νωρίς, χρειάζεται χρόνος. Προσπαθούμε να επικεντρωθούμε σε όσο τον δυνατό πιο ορθολογιστικό μπάσκετ, για να μην έχουμε τόσες αποκλείσεις στην επίθεση όσο και στην άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…