Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Δικαιώθηκαν οι Αγγελόπουλοι

Δικαιώθηκαν οι Αγγελόπουλοι

aggelopouloi aggelopoulos panagiotis giwrgos panagiwtis giwrgos olympiacos

aggelopouloi-aggelopoulos-panagiotis-giwrgos-panagiwtis-giwrgos-olympiacosΗ ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως απορρίφθηκε η μήνυση του Πρόεδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την υπ’ αριθμ. 40/09.11.2016 Διάταξη της κ. Αντεισαγγελέα Εφετών Πειραιά τέθηκε τελεσίδικα στο αρχείο η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου για όσα αληθή δήλωσαν στην από 01.10.2014 Media Day της ομάδας μας.

Η μήνυση αυτή είχε ήδη κριθεί ως προφανώς αβάσιμη και απορριφθεί από τον κ. Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, κατά της Διάταξης του οποίου προσέφυγε μόλις στις 11 Αυγούστου 2016 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επιδιώκοντας την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των ιδιοκτητών της ομάδας μας και την παραπομπή τους σε δίκη.

Ειδικότερα, όπως, μεταξύ άλλων, κρίθηκε τελεσίδικα ότι οι παρακάτω δημόσιες δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θεμελιώνουν συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς είτε αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα είτε αποτελούν προσωπικούς τους προβληματισμούς:

“Κατάλαβε (ενν. ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος) πέντε μέρες μετά το τι έγινε και αντέδρασε επειδή είπαμε ότι θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ; Που είναι το κακό δηλαδή; Δηλαδή αυτός θέλει ένα πρωτάθλημα με ντόπινγκ;”

“Η θέση μας είναι σαφής για την φοροδιαφυγή. Όταν εξαγγέλλονται μπάτζετ 30, 40 εκατ. αλλά στον ισολογισμό είναι 10 ή 12, δημιουργεί ερωτηματικά αυτό. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος θέλει ο ίδιος να δηλώνει ότι έχει μπάτζετ 30, 40 εκατ. αλλά στον ισολογισμό έχει 10, δεν θα πω εγώ εάν αυτό είναι φοροδιαφυγή ή όχι. Δεν είμαι ο αρμόδιος …. Εμείς είπαμε ότι δεν θέλουμε πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή … Ούτε πρωτάθλημα με αλητεία θέλουμε. Πιστεύετε τα παιδιά εδώ πίσω (ενν. οι αθλητές του Ολυμπιακού) θέλουν να πηγαίνουν τρεις μπράβοι να κυνηγάνε τον Σχινά μαζί με τον Γιαννακόπουλο;”

“Τι θέλει ο ίδιος να παίζει στοίχημα; Ο ίδιος ελέγχεται σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος για παράνομο στοιχηματισμό. Έχει ξεκινήσει μία έρευνα. Τελικά τι έγινε; Μπορεί να μας πει; Ή μπήκε στο Αρχείο γιατί δεν ήταν τίποτα; Καλό είναι για τον ίδιο. Αντί να έχει σκιές πάνω του να βγει να πει “Ελεγχόμουν για παράνομο στοιχητισμό στη Μαλαισία” .. Εάν αυτή η έρευνα ολοκληρώθηκε και μπήκε στο Αρχείο να βγει να το πει … Υπάρχει και το νόμιμο στοίχημα του ΟΠΑΠ τότε. Εάν υπάρχουν δημοσιεύματα και λένε ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος στοιχημάτισε 500.000 ευρώ στον τελικό του Κυπέλλου και δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει τελικά έπαιξε ή δεν έπαιξε στοίχημα;”

Η απόφαση αυτή αποτελεί πλήρη δικαίωση της απαρέγκλιτης στάσης και απόφασης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να πορευτούν στηριζόμενοι στις αρχές της διαφάνειας και της δικαιοσύνης.

Αναμένουμε πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κρίσεις της Δικαιοσύνης για τις αστικές, ποινικές και διοικητικές υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Υ.Γ. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε λάβει γνώση της απορριπτικής Διάταξης ήδη από την 11.11.2016, ωστόσο, για ευνόητους λόγους, αποφασίσαμε να μην δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα.

ΚΑE Ολυμπιακός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ταβάρες: «Στόχος μου να παραμείνω στη Ρεάλ»

Απαντά στα μεταγραφικά σενάρια ο Έντι Ταβάρες. Το όνομα του Έντι Ταβάρες είναι ίσως ένα απ…