Κεντρική Διεθνή “Δίκαιο το αποτέλεσμα”

“Δίκαιο το αποτέλεσμα”

bartzokas lokomotiv

bartzokas-lokomotivΟ Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το δώρο που του έκανε πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε και ένα παράπονο για το τελευταίο βράδυ στο ΣΕΦ ως προπονητής των “ερυθρολεύκων”. Όσον αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο 51χρονος προπονητής τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Θέλω να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ για τη σπουδαία τιμή που μου έκαναν. Για μένα ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει γίνει πολύ σκληρός και πρέπει να κρατάς τα συναισθήματα. Πρέπει να παραδεχτώ πως η σημερινή μέρα ήταν πολύ πιο καλή για μένα σε σχέση με την τελευταία μου εδώ.

Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες δεν έπαιξαν καλά. Εμείς θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα για να νικήσουμε. Τα ποσοστά μας ήταν πολύ χαμηλά, κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε περίπου δέκα λέι απ χωρίς πίεση και δεν μπορώ να βρω πώς θα κερδίζαμε.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε την γνωστή σιδερένια άμυνά του. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μας λείπουν πέντε παίκτες και δεν συμβαίνει αυτό μόνο σε ένα ματς αλλά σε πολλά συνεχόμενα και αυτό επηρεάζει το επίπεδό μας. Στην ομάδα είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που παίξαμε το παιχνίδι”. 

Για τις διαφορές που έχει συναντήσει εργαζόμενος στο εξωτερικό: “Δεν νομίζω πως είναι αθλητικό το θέμα. Είμαστε διχαστικός λαός από αρχαιοτάτων χρόνων. Από το Αθήνα-Σπάρτη. Υπάρχει κρίση αξιών. Πέρσι στη Ρωσία ευχαριστήθηκα το μπάσκετ και το κάνω και φέτος στη Βαρκελώνη. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάω την Ελλάδα, τους ανθρώπους της ή την ομάδα εδώ. Στο εξωτερικό μπορείς να επικεντρωθείς στο αθλητικό κομμάτι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…