Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Δίκαιη η νίκη μας”

“Δίκαιη η νίκη μας”

vetoulas

vetoulas

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League σημείωσε ο Προμηθέας Πατρών, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας των Τρικάλων με 84-67.

Ο τεχνικός των πατρινών, Νίκος Βετούλας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανέφερε πως η νίκη τους ήταν δίκαιη και τόνισε πως ο στόχος τους παραμένει η παραμονή στην κατηγορία.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι ένα σημαντικό βήμα για την πορεία της ομάδας μας. Είναι νωρίς να πούμε ότι ανεβαίνουμε σε ένα άλλο γκρουπ ομάδων και ότι δεν μας ενδιαφέρει, πλέον, μόνο η παραμονή.

Στον πρώτο γύρο της Α1 πρέπει να κερδίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και χρειάζεται διάρκεια και συνέπεια. Θεωρώ ότι η προσθήκη του Λασάν Κρόμα θα μας βοηθήσει.

Ο παίκτης, βέβαια, δεν ήταν έτοιμος απόλυτα, καθώς έκανε μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μουρ, που δεν προπονήθηκε κάποιες ημέρες λόγω προβλήματος υγείας, συνάντησε τον Κρόμα στο γήπεδο”.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος από πλευράς παικτών, δήλωσε: “Θεωρώ ότι προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα Τρίκαλα προέρχονταν από μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμείς παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να έχουμε ενέργεια και έλεγχο στα ριμπάουντ. Νομίζω πως είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και πήραμε και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, τα οποία μας έδωσαν το δικαίωμα για πολλές επιθέσεις. Παράλληλα, είχαμε και υπομονή κι αυτό μας έσπρωξε στο να ελέγξουμε το παιχνίδι.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο χαλαρώσαμε αμυντικά, επιτρέποντας στα Τρίκαλα να μειώσουν τη διαφορά, όμως κρατάμε τη νίκη. Όπως είναι η φετινή Basket League δεν πας σε κανένα παιχνίδι απροετοίμαστος. Θεωρώ ότι ο Κρόμα θα μας βοηθήσει. Προερχόταν από μόλις δύο ημέρες προπόνηση, αλλά έδειξε καλά στοιχεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…