Κεντρική Basket League “Δίκαιη η νίκη μας”

“Δίκαιη η νίκη μας”

vetoulas

vetoulas

Ο Νίκος Βετούλας μετά τη μεγάλη νίκη επί του Λαυρίου, αναφέρθηκε στη δίκαιη νίκη της ομάδας του αλλά και τόνισε πως οι παίχτες του πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των νικητών : 

” Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι για εμάς, καθώς εξαργυρώσαμε στην ουσία τη νίκη επί του Απόλλωνα. Στο ξεκίνημα του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως στην επανάληψη η κακή αμυντική μας συμπεριφορά στο transition του Λαυρίου, αλλά και το ότι ήμασταν στατικοί στην επίθεση, έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια στο τέλος και μέσα από την καλή μας άμυνα. Πιστεύω, πάντως ότι αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε πιο γρήγορα και πιο εύκολα, έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το φετινό πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικό και καλούμαστε κάθε εβδομάδα να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε, πάντως, παίκτες με προσωπικότητα που θυσιάζονται για την ομάδα στην άμυνα και αυτό θα το καταφέρουμε με σκληρή δουλειά και στην επίθεση ”.

Ενώ ο Νίκος Πέττας ανέφερε : 

” Η νίκη είναι πολύ σημαντική, καθώς με αυτήν κεφαλαιοποιούμε στην ουσία το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί του Απόλλωνα. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, όμως στην επανάληψη κολλήσαμε λίγο. Ευτυχώς στο τέλος δείξαμε ψυχραιμία και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Τα παθήματα πρέπει να γίνονται μαθήματα. Μετράει η νίκη επί ενός πολύ επικίνδυνου αντιπάλου, αλλά και το ότι δώσαμε αξία στο διπλό της προηγούμενης εβδομάδας. Η επικράτηση επί του Λαυρίου μας δίνει και καλή ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…