Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Διάταση δικεφάλου ο Πέινερς, νιώθει καλύτερα ο Μαργαρίτης

Διάταση δικεφάλου ο Πέινερς, νιώθει καλύτερα ο Μαργαρίτης

peiners

Η ήττα δεν ήταν το μόνο… κακό για τον ΠΑΟΚ στο ματς με την Νεπτούνας δεδομένου πως στο συγκεκριμένο ματς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι ο Ζάνις Πέινερς στη φάση που έκανε το 14-20 υπέρ του “δικεφάλου”.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν πως ο Λετονός υπέστη θλάση και στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης περίμεναν την Πέμπτη για να υπάρχει μια πιο ακριβής εικόνα για το πρόβλημα του συγκεκριμένου παίκτη.

Ο Πέινερς με την επιστροφή της αποστολής του “δικεφάλου” στη Θεσσαλονίκη, εξετάστηκε (έκανε υπέρηχο) και διαπιστώθηκε πως έχει διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα του δεν είναι τόσο σοβαρό σε σχέση με την πρώτη εκτίμηση που γινόταν στον ΠΑΟΚ.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες ενώ την Πέμπτη (με προβολή βίντεο) έγινε ανάλυση του παιχνιδιού των Τρικάλων τα οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας ο “δικέφαλος” το Σάββατο. Επίσης σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (πρόβλημα στο αριστερό γόνατο), νιώθει καλύτερα και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να μελετηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια το πώς κυλά η αποθεραπεία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Πέινερς δύσκολα να προλάβει το ματς με τα Τρίκαλα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Τέρνερ

Απρόοπτο με τον Έλστον Τέρνερ προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός κατά…