Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Δεν παίζει απέναντι στα Τρίκαλα ο Πέινερς

Δεν παίζει απέναντι στα Τρίκαλα ο Πέινερς

peiners

peiners

Δεν θα είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα ο Ζάνις Πέινερς, κάτι πάντως που έμοιαζε αναμενόμενο. Ο Λετονός, που έχει διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και τραυματίστηκε στο ματς με την Νεπτούνας, δεν είναι έτοιμος ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τον αγώνα με τα Τρίκαλα (δεν προπονήθηκε την Παρασκευή).

Aπό εκεί και πέρα, όπως είχαμε προαναγγέλλει την Πέμπτη, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υποβλήθηκε σε μαγνητική για το πρόβλημα στο γόνατο. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δεν έχει ξεπεράσει ακόμη οριστικά το πρόβλημά του (πάντως νιώθει καλύτερα και αυτό είναι θετικό), δεν έχει υποχωρήσει 100% το οίδημα που έχει στο γόνατο και θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας.

Να σημειωθεί πως είναι πιθανό ο Πέινερς να ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς (22/11) με την Όλντενμπουργκ, αν και αυτό θα κριθεί από την πορεία της θεραπείας που κάνει.

Στο μεταξύ σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς ΕΣΑΚΕ σε ό,τι αφορά το ματς των Τρικάλων με τον ΠΑΟΚ “ο Σούλης Μαρκόπουλος θα γίνει ο δεύτερος τεχνικός με τα περισσότερα παιχνίδια (για κανονική περίοδο και πλέι οφ) καθώς θα κοουτσάρει για 448η φορά στην Basket League. Θα ξεπεράσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον οποίο μοιραζόταν τη δεύτερη θέση με 447 αγώνες. Επίσης με νίκη του ΠΑΟΚ θα γίνει μόλις ο δεύτερος προπονητής στη ιστορία της λίγκας που θα συμπληρώσει 250 νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…