Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης”

“Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης”

pappas panathinaikos proponisi

pappas-panathinaikos-proponisi

Ο Νίκος Παππάς δεν μπορεί να σκεφτεί κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν την νίκης, στην αυριανή (10/11, 21:00) αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. O 26χρονος γκαρντ μιλώντας στην “πράσινη” Media Day, αναφέρθηκε επίσης και στην δουλεία που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτικά:

Η Μακάμπι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα με πολύ ταλέντο στην επίθεση και παίκτες που είναι εξαιρετικοί στο ένας εναντίον ενός και το ανοιχτό γήπεδο. Ξέρουμε πως καίγεται για τη νίκη αλλά το ίδιο ισχυρό κίνητρο έχουμε και εμείς. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης”.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Πασκουάλ:Ο κόουτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά όσο είναι εδώ και νομίζω πως φαίνεται και στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός το έχω ξαναπεί ήταν ήδη μία ομάδα καλά δομημένη. Από εκεί και πέρα σίγουρα έχουμε ταλέντο, ισχυρό κίνητρο και δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να μπούμε μέσα και να πάρουμε το παιχνίδι”.

Για την ικανότητα της Μακάμπι στο ένας εναντίον ενός και την αμυντική ετοιμότητα που απαιτείται: “Πρέπει να επικεντρωθούμε στα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιων παικτών όπως ο Ουίμς και ο Γκάουντλοκ. Έχουμε παίκτες που έχουν πολλές ικανότητες στην άμυνα, φυσικά όχι εγώ (σ.σ. γέλια) αλλά ο Νικ, ο Φελντέιν, ο Ρίβερς. Και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε το ματς”.

Για το κατά πόσο θα παίξουν ρόλο τα φιλικά που είχαν δώσει οι δύο ομάδες στην preseason: “Είναι φρέσκες οι εικόνες και οι παραστάσεις από τα δύο φιλικά. Τα φιλικά αυτού του επιπέδου δίνουν σημαντικά δείγματα γραφής. Ξέρουμε ποιους έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Βέβαια άλλο το επίσημο, άλλο το φιλικό αλλά οι παίκτες είναι ίδιοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…